Opinie klientów

5 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/11/2020

    Kupiłem tę ramkę, ponieważ był tani i używany zintegrowany FC VTX, aby spróbować lekki 3 calcher z zapasowymi silnikami 1104 8600KV i o rany, to lata niesamowicie. Na 2S jest prawie cichy i bardzo zabawny w lataniu, a na 3S jest po prostu niesamowicie zwinny. Natychmiast zamówiłem inną ramę do budowy 4S z większymi silnikami (1306 4000KV)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Ślepy montaż do przeglądu, ale planowany na budowę za 3 cale. Ta rama jest, pomimo swojego rozmiaru, bardzo przestronna. Jego konstrukcja jest bardzo dobra. Wykończenie nie jest górne i części węglowe są całkiem w porządku, ale za cenę jest to całkiem poprawne. Trzeba będzie na czas przekonać się o solidności, ale w komentarzach podam drugie avi. W przeciwnym razie, na pierwszy rzut oka jest to dobry stosunek jakości do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Lata świetne, tanie, ale solidne, dobre komponenty i dość śrub. Wciąż czekam na silniki, które spróbują latać na 1S, ale drony 2-3S są super szybkie i zablokowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    it took some time before it got to me, but... overall quality is nice (considering the price). it could be a little higher or longer - there’s very little space for a receiver.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Silny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • a2jVIP4
    PL
    21/06/2020

    Dobra, mocna rama jak na 3-calowego drona, wygląda naprawdę świetnie. Przeniosłem do niego elementy Tyro79, ale nie obyło się bez drobnych modyfikacji. Ramka ze zdjęć raczej pod dwupozycyjnym stosem. Byłem zmuszony umieścić ramiona od dołu, żeby zmieścić się w 3-pozycyjnym stosie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2020

    Mocna ramka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    superlight and very small frame compared to other 130 sized frames (e.g. the HGLRC Sector 132's body is way longer and taller). Keep it in mind for your build, you won't be able to stack FC, 4in1, VTX and RX in this one.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2020

    Nie ma problemów z zamontowaniem mojego stosu F4 16*16. Należy uważać, aby mieć kilka dłuższych śrub w zależności od montażu. Lot 1103 i 3030*2 4S. Runcam Nano!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Doskonały układ cech lotu. Załóżcie osłony, gdy paluchy węglowe mają tendencję do rozdzielania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14,025
    • Ft4,575
    • Ft6,106
    • Ft9,391
    • Ft5,242
    • Ft14,189
    • Ft4,748
    • Ft12,214
    • Ft12,554
    • Ft5,427
    • Ft12,338
    • Ft3,051
    • Ft9,839
    • Ft5,088
    • Ft15,608
    • Ft5,427
    • Ft5,427
    • Ft13,232