Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/11/2016

    sin instrucciones .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2018

    все нормально...товар получил. не скажу что быстро...продавцу спасибо. Заказывал для проверки.. приложение.проверку прошло

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2017

    I am very dissatisfied with this purchase. You sent be a balloon. What am I supposed to do with this. You sent absolutely no directions as to how to do the trick. I felt totally ripped off. I would honestly like a refund as I am normally quite happy with what I purchase from you.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2017

    Keine Ahnung wie es funktionieren soll. Einige Male ausprobiert uns nie hat es geklappt. Zumindest hat der Balon etwa 10 mal testen ausgehalten. Danach war er hin.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2018

    si presta al trucco con il cell. l'unica pecca il colore molto simile ad un preservativo non indicato con bambini.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2017

    Excellent service. Thank you very much. will buy anytime from you again. greetings Christiaan Horn South Africa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2019

    Had kids fooled

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2019

    je v essayer

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2019

    chegou tudo aqui conforme o combinado

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2018

    nice

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 859
    • Ft2 859
    • Ft2 500
    • Ft2 143
    • Ft2 859
    • Ft3 931
    • Ft2 143
    • Ft2 475
    • Ft2 134
    • Ft2 500
    • Ft10 370
    • Ft8 583
    • Ft2 134
    • Ft973
    • Ft5 721
    • Ft2 859
    • Ft2 847
    • Ft14 307