Opinie klientów

4.3 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 23/11/2016

    sin instrucciones .

    Komentarze
  • 20/07/2018

    все нормально...товар получил. не скажу что быстро...продавцу спасибо. Заказывал для проверки.. приложение.проверку прошло

    Komentarze
  • 18/10/2017

    I am very dissatisfied with this purchase. You sent be a balloon. What am I supposed to do with this. You sent absolutely no directions as to how to do the trick. I felt totally ripped off. I would honestly like a refund as I am normally quite happy with what I purchase from you.

    Komentarze (2)
  • 29/05/2017

    Keine Ahnung wie es funktionieren soll. Einige Male ausprobiert uns nie hat es geklappt. Zumindest hat der Balon etwa 10 mal testen ausgehalten. Danach war er hin.

    Komentarze
  • 02/03/2018

    si presta al trucco con il cell. l'unica pecca il colore molto simile ad un preservativo non indicato con bambini.

    Komentarze
  • 26/09/2017

    Excellent service. Thank you very much. will buy anytime from you again. greetings Christiaan Horn South Africa

    Komentarze
  • 10/07/2019

    Had kids fooled

    Komentarze
  • 20/05/2019

    je v essayer

    Komentarze
  • 10/04/2019

    chegou tudo aqui conforme o combinado

    Komentarze
  • 26/03/2018

    nice

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2,351
    • Ft2,351
    • Ft2,056
    • Ft1,762
    • Ft2,351
    • Ft2,351
    • Ft3,233
    • Ft2,056
    • Ft2,939
    • Ft2,645
    • Ft2,056
    • Ft3,772
    • Ft2,056
    • Ft5,563
    • Ft7,646
    • Ft6,469
    • Ft2,056
    • Ft2,351