Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(451)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(451)
    • 5 Star(423)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/06/2021

    ... εξαιρετικό και ποιοτικό ρολογι- ξυπνητήρι.... αλλά σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.... Xiaomi ... γρήγορη αποστολή....το έχω και σε πράσινο και γαλάζιο...όλα ρυθμίζονται από APK ....με ευρωπαϊκό server......

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Idealnie pasuje do Mi Home. Minimalny design, świetna wydajność. Łatwo się łączy przez Bluetooth. Działa również z akumulatorami. Wiele opcji dzwonienia alarmu. Możesz ustawić w języku angielskim. Zdecydowanie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Bardzo dobry inteligentny budzik! To był prezent dla mojego taty. Dzięki aplikacji wszystko jest proste, łatwe do skonfigurowania. Funkcjonalny, to dobrze, że pokazuje tak wiele. Jestem bardzo zadowolony! 5*

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Zegarki BT są świetne. Są one kontrolowane przez aplikację. Możliwość ustawienia wielu dzwonków i alarmów. Towar został dostarczony do mnie w ciągu 3 dni, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    It is working fine. Delivery was fast and secure. App connected properly. Alarm is funny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Πολύ καλό προϊόν και πολύ γρήγορο shipping μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στο banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Bardzo dobry i bardzo miły produkt za tę cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Wszystko w porządku, mam nadzieję później dać opcję dla własnego 😉 dźwięku alarmu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Przesyłka dotarła w kolejności, pudełko nie zostało uszkodzone. Zegar dobrze działa z aplikacją. Jestem zadowolony, 👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Wygląda dobrze, działa, ugryzłem go, ale zamówiono biały i był jasnobrązowy...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$16.16
    • US$21.99
    • US$9.23
    • US$36.95
    • US$41.39
    • US$41.57
    • US$26.44
    • US$25.40
    • US$42.02
    • US$16.99
    • US$18.48
    • US$17.24
    • US$23.10
    • US$43.88
    • US$17.33
    • US$29.99
    • US$19.99