Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(76)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(76)
    • 5 Star(70)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/07/2020

    Produkt jest naprawdę taki sam jak na zdjęciu, jedynym wadą był przycisk do blokady części, która składa się, został złamany, ale nie przeszkadza wiele w funkcji. Mocno trzyma się obiektu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2020

    To jest w porządku, tylko pamiętaj, żeby sprawdzić, czy zamówienie jest w magazynie. Jest to ładny długi chwytak i jest dobrze wykonany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2019

    Se ve bien

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Jeśli pacjent ma problemy z plecami i upuścił wstrzykiwacz. Nie ma potrzeby kucać lub iść w dół, ponieważ istnieje duża szansa, że utkniesz w tej pozycji, można użyć chwytaka zamiast.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Ten 'rozszerzacz' to naprawdę dobry produkt. Lekkie wagowe i gumowane 'pazury' są znakomite. Nie ma żalu przy zakupie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Dobry produkt, zgodnie z oczekiwaniami, dobra cena i może być stosowany dla osób starszych w manney sposób.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Dobra jakość i szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Produkt jest dokładnie taki, jak oczekiwano. Bardzo szybka wysyłka. Gorąco polecam sprzedawcę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Tego mi było trzeba!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.21
    • US$12.69
    • US$32.33
    • US$27.99
    • US$11.54
    • US$71.60
    • US$49.99
    • US$12.71
    • US$11.54
    • US$109.71
    • US$6.92
    • US$199.99
    • US$154.99
    • US$5.12
    • US$39.99
    • US$26.55
    • US$82.99
    • US$20.54