Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(63)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(63)
    • 5 Star(58)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/07/2020

    Produkt jest naprawdę taki sam jak na zdjęciu, jedynym wadą był przycisk do blokady części, która składa się, został złamany, ale nie przeszkadza wiele w funkcji. Mocno trzyma się obiektu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2020

    To jest w porządku, tylko pamiętaj, żeby sprawdzić, czy zamówienie jest w magazynie. Jest to ładny długi chwytak i jest dobrze wykonany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2019

    Se ve bien

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2020

    Magiczny pomysł, by umożliwić złożenie i zabezpieczenie blokady. Ładne, szerokie chwyty i frajerzy sprawiają, że to najlepsze, co miałem. Dobre dla ludzi z takimi jak ja. Jedynymi wadami są luźne zamka na rączce i ogólnie trochę słabe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Mocny uchwyt z mechanizmem blokującym, wydaje się dobry. Nie wiem jeszcze, jak solidna jest struktura całej sprawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2020

    Pod wrażeniem krótkiego czasu dostawy. Jakość ptoduktów dobra i ekscelencjo jak na przykład na stronie internetowej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2020

    Materiały nie są najlepszej jakości i nie mają prawie siły uchwytu, ale wypełniają swoją misję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    good quality and good hold

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Lekka i bardzo wytrzymała. Duża wartość za cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Dziękuję. To bardzo przydatny przedmiot, z szybką dostawą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1,814
    • Ft2,420
    • Ft11,808
    • Ft3,813
    • Ft2,859
    • Ft13,020
    • Ft5,146
    • Ft1,632
    • Ft2,720
    • Ft3,631
    • Ft8,780
    • Ft3,328
    • Ft1,959
    • Ft3,328
    • Ft25,437
    • Ft2,420
    • Ft3,934
    • Ft22,711