Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/11/2017

    idea divertente e bella, l'oggetto è arrivato in perfette condizioni, il tessuto sembra resistente, si adatta alla forma del wc, i vari elementi hanno un elastico per adattarsi alle dimensioni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2018

    I loooooooove this so much! I got the elf set and it is so incredibly fun, cute and festive. It looks a lot better than I expected and it looks well made. It makes me smile every time I go into the bathroom! :) The top part is too small to go over the top of my toilet, so I just pulled it over a box of wet toilet paper and tucked it under instead. It still looks very good! Huge thumbs up for this one!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Bardzo dobre i zabawne! Dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Nieco kolorowa czerwona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Bardzo słodkie, Zamówiłam go na początku grudnia na Boże Narodzenie, ale przyjechała w styczniu. Oprócz przesyłki i pakietu, że po przybyciu był trochę zrujnowany Nie było innych problemów, ponieważ tkanka trzymała się dobrze i dotarła nietknięta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Ten zestaw został wysłany jako prezent na zamówienie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2020

    - Cześć. Nie o to pytam. Proszę o przedmiot na tym zdjęciu i zachowałem inny :(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2019

    Took about 2 weeks to arrive, but was dispatched quickly. Looks good, just as described. This will make a great Christmas gift.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2018

    Excelente producto, de buena confección y me llego en muy buena fecha y pude utilizarlo para navidad.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    To było 27 pensów, więc mogę powiedzieć, że jest lepiej niż się spodziewałem, ale to wszystko lol.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.79
    • US$9.23
    • US$12.69
    • US$13.85
    • US$10.40
    • US$10.38
    • US$10.38
    • US$10.38
    • US$10.38
    • US$10.38
    • US$21.95
    • US$10.38
    • US$10.38
    • US$10.38
    • US$16.87
    • US$15.00
    • US$9.23
    • US$25.19