Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/05/2021

    Beautiful Christmas decoration on the windows or walls, in and outdoor too! The first order arrived in damaged condition, but it has been resent by BG...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Zamówienie przybyło na czas, dobrze zapakowane i sprawne. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Dobry produkt w tej cenie. Może trochę za żółty jak na mój gust, ale hej, to wciąż przynosi przytulność.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Polecane, bardzo jasne, wodoodporne, na święta Bożego Narodzenia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    To świetna dekoracja świąteczna. Możemy go używać na ścianach i w oknach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Zakupione 4 zestawy, połączone razem, ale nie działają w ten sposób. Pracować indywidualnie, ale nie po połączeniu... frustrujące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Przybył w idealnym stanie bez złamanych świateł. Wygląda na dobrą jakość. Nie wiem, czy to rzeczywiście działa, ponieważ źle odczytałem opis produktu i nie mogę używać wtyczki UE.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Otrzymał pakiet w dobrym stanie. Dwa światła, które zamówiłem - białe i żółte oba są takie jak pokazano na zdjęciu i mają kontroler, który sprawi, że mrugają w różnych wzorach. Każde światło ma również gniazdo do wykorzystania jako rozszerzenie do łączenia innego światła - jeszcze nie próbowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Kupiłem 4 zestawy lizaków Nateale i wszystkie się spaliły. To było naprawdę zdzierstwo Pytam, czy może mi pan wynagrodzić Molani carlo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2021

    Są tu w porządku. Nie są warci Grecji, stać się o wiele lepszy...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 235
    • Ft21 676
    • Ft3 630
    • Ft2 116
    • Ft5 110
    • Ft5 749
    • Ft2 083
    • Ft4 841
    • Ft2 419
    • Ft4 841