Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(13)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(13)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/12/2021

    Doskonała rama od Chrisa Rossera! /Dużo dodatkowych części. Zaleca się użycie blokady na stosunkowo krótkich śrubach do górnej płyty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Dobra rama - tak dobra, jak lub lepsza niż oryginalna rama z CNC i przy znacznie niższych kosztach wysyłki ulotek w Azji. Ta ramka jest wycinana przez „ilot" i jest wyposażona w dodatki: - 2x paski baterii (15 i 20 cm) - 1x pad baterii do chwytania lipo - Naklejki iLot - Torba śrub M2 20mm do montażu FC i ESC, 7mm na śruby. Śruby M2 są dostępne jako standardowe, a zarówno górne, jak i dolne, rozmiary śruby M2 są takie same (nie tak z CNC) Wszystkie płyty węglowe są wygładzone i jest bardzo miły w dotyku. Zwróć uwagę na stand-offy M2 20mm są nieco cieńsze niż te z CNC. Mam nadzieję, że wytrzymają. Waga ramy jest o 1,1 g cięższa od oryginału i wynosi 50,7g.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Zapytałem Chrisa Rossa, a on potwierdził, że to autentyczne, bo to robi to dla Banggood. Zbieram inne części do zmontowania tego ptaszka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2022

    Przyszedł szybko, 3 tygodnie, rama jest dobra, nie jest hałaśliwa, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2022

    Great and fast, package included many additional accessories, like straps, battery grip, rubber usb plugs.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Najlepszy dron ramowy, jakiego miałem. Łatwy w montażu, wysokiej jakości i otwarty na każdy rodzaj instalacji elektronicznej. Z pewnością będzie bardzo dobrze latać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2022

    Dobra rama przychodzi bez tpu, więc musisz wydrukować mocowanie anteny i stopy motoryczne .. Podoba mi się rama to bardzo łatwe do zbudowania 👍🏻👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    Na górze, na górze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2022

    Ramka jest świetna. Niestety, dostępne tylko ze śrubami przeciwwybuchowymi. Poślizgi TPU byłyby świetne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$73.99
    • US$64.67
    • US$92.39
    • US$17.99
    • US$14.99
    • US$32.54
    • US$59.99
    • US$39.99
    • US$13.99
    • US$121.79
    • US$25.29
    • US$55.99
    • US$18.47
    • US$17.31
    • US$28.86
    • US$13.79
    • US$74.99
    • US$93.99