Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(137)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(137)
    • 5 Star(125)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/01/2022

    Bardzo fajna maska ochronna wielokrotnego użytku wykonana z naturalnej bawełny. Absolutnie hipoalergiczne. Maska wyposażona jest w klapę boczną, która zapewnia niezakłócony oddech. Długość elastycznej taśmy regulowanej za pomocą silikonowych biegaczy Maska jest wyposażona w 10 wymiennych filtrów węglowych z poziomem ochrony PM 2.5

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2021

    Dobra jakość produktu przybyła bez żadnych problemów do mojego domu, a logistyka była dokładna. Maska zawierała również filtry 10 PM2,5, które służą do ochrony przed małymi cząstkami powietrza, a także COVID, doskonała opcja dla dzieci, ponieważ nie czuje się duszno, a także ma filtr powietrza, dzięki czemu powietrze jest łatwiej wydalane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    the mask is made of good material but has many loose threads.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Good came with filters

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Zamówiłem dla przyjaciela

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2020

    Maski są wykonane z dobrego materiału, ale brakuje im regulowanego zacisku do nosa. Ogólnie jestem zadowolony i mój syn też...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2020

    Jestem bardzo zadowolony. Produkt jest dobrze wykonany istnieje wiele filtrów do wkładania do wewnętrznej kieszeni. Piękne kolory. Chciałbym również podkreślić, że jeśli czas dostawy był trochę długi, ale zrozumiałe, obsługa klienta, do której zwróciłem się o wiadomości była miła i pomocna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2020

    Przez większość czasu, najszybsze rozkazy lotu były spowodowane wpływem nowego wirusa korona Chciałbym wysłać go późno i z jakiegoś powodu zostanie wysłany z Dubaju I znowu, z jakiegoś powodu, pojechałem do Japonii przez Chiny Czekałem bardzo długo, oczywiście Konstrukcja jest raczej dobra, a pasy do uszu są regulowane w długości Nawet dziewczyna z małą twarzą może być maską pełną twarzy Może być noszona bezpiecznie (^-^) Projekt jest słodki i moje córki go uwielbiają (^-^)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2020

    Mały rozmiar odpowiedni dla dzieci.. Rozerwałem opakowanie i nacisnąłem jeden filtr. Ale co najważniejsze, był nietknięty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2020

    Fantastyczne maski dobrze wykonane, regulowane i odpowiednie dla dzieci! Zalecany produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.99
    • US$13.72
    • US$14.99
    • US$11.99
    • US$12.99
    • US$4.99
    • US$17.19
    • US$9.23
    • US$23.09
    • US$12.99
    • US$8.33
    • US$12.99
    • US$12.69
    • US$9.23
    • US$7.99
    • US$9.23
    • US$23.09
    • US$39.99