Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(177)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(177)
    • 5 Star(164)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/08/2020

    Dobra jakość Bardzo piękne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Lepsze niż oczekiwano, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Ładny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2019

    Eu super recomendo, é um jogo incrível e com uma qualidade extraordinária, material impecável e uma empresa seria que honra os compromissos, muito obrigado, estou muito feliz com meu jogo de xadrez. I highly recommend it, it is an amazing game and with extraordinary quality, impeccable material and a company would be honoring the commitments, thank you very much, I am very happy with my chess game. Lo recomiendo encarecidamente, es un juego increíble y con una calidad extraordinaria, material impecable y una compañía estaría cumpliendo los compromisos, muchas gracias, estoy muy feliz con mi juego de ajedrez. Ich kann es sehr empfehlen, es ist ein tolles Spiel und mit außergewöhnlicher Qualität, einwandfreiem Material und einer Firma, die die Zusagen einhält, vielen Dank, ich bin sehr zufrieden mit meinem Schachspiel. Je le recommande vivement. C’est un jeu fantastique, avec une qualité extraordinaire, un matériel impeccable et une entreprise qui respecterait ses engagements. Merci beaucoup, je suis très heureux de mon jeu d’échecs.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2020

    Aby zawsze być na bieżąco z najnowszymi rabatami, wyprzedażami i ХАЛЯВЫ zapisać się na telegramy @ChinaDobryBuy lub śledzić zniżki na chinagb.ru

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2020

    Dobre szachy. Ale niestety przyszedł z wgnieceniem na tablicy (zdjęcie)! Opakowanie mogło być bardziej miękkie i grubsze, najprawdopodobniej uszkodzone podczas transportu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2020

    Za bardzo mi się podobało! Produkt jest dobry... polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2019

    Excelente produto. Peças de plástico, apenas o fundo é de metal. porém com excelente acabamento. Ótimo custo-benefício.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2019

    Muito bom pelo preço, material de qualidade

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2018

    приятно играть. лёгкие и компактные. Очень нежная краска на самой доске даже при очень бережном отношении появляются царапины.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 380
    • Ft8 167
    • Ft17 018
    • Ft6 493
    • Ft2 002
    • Ft3 231
    • Ft13 273
    • Ft1 668
    • Ft3 742
    • Ft1 854
    • Ft3 061
    • Ft2 163
    • Ft5 103
    • Ft10 550
    • Ft2 782
    • Ft3 742
    • Ft3 092
    • Ft3 092