Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/04/2021

    HONEST REVIEW. The Product is usable, but feeble and cheaper plastic. and the package is terrible, i wonder how the product is inside still work, no bubble wrapped.. just putting inside a plastic bag and cover with that thin paper box. overall.. the product is worth the price for those willing to take risk...,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    To jest niesamowite, zmienił poobijaną starą gitarę w coś specjalnego, bardzo polecany i 3 tygodnie do Australii jesteś piękna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Mam teraz zainstalowany na gitarze działa bardzo dobrze dużo głośności teraz z aplikacji zdecydowanie polecam to każdemu, kto ma problemy bardzo łatwo zainstalować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2020

    Au naprawdę lubił ten produkt, bardzo dobry. Polecam!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2019

    Fitted snugly on my cort ad mini... Sounds good... Bass is awesome... Effects are really amazing

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2019

    chegou beleza muito bom produto com qualidade e sem problemas e bem rápido obrigado bangood muito dez

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Bardzo ładny dźwięk!!! rekomendowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    To jest to!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Wszystko w porządku. Otrzymałem dzisiaj.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 568
    • Ft15 693
    • Ft1 672
    • Ft2 342
    • Ft8 392
    • Ft22 265
    • Ft28 030
    • Ft12 640
    • Ft7 662
    • Ft11 312
    • Ft4 011
    • Ft7 630
    • Ft4 378
    • Ft8 357
    • Ft3 648
    • Ft5 086
    • Ft9 122
    • Ft58 408