Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(215)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(215)
    • 5 Star(205)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/08/2021

    Przedmiot został wysłany szybko, niecały 2 tygodnie trwania dostawy. Przyszedł ze wszystkimi jego akcesoriami i w nienaruszonym stanie. Klawiatura została opisana w szczegółach produktu i w wielu jego recenzjach na YouTube. Na pewno kupię kolejny, dla mnie, bo ten pierwszy zakup jest dla mojego syna. Na pewno mu się podobało.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Wielka klawiatura, poderwany z czerwonym przełącznikiem (czerwony), nie był opodatkowany, przybył dość szybko. Znalazłem bardzo dobrą klawiaturę do grania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    was delivered quickly and promptly. item was exactly as described

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Klawiatura - doskonała. Dostawa - szybko. Bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2020

    Klawiatura przerosła oczekiwania, bardzo dobra! Uznałem, że nie trzeba czekać 15 dni na wywiezienie produktu. Ale to tylko mały punkt w porównaniu do reszty!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2019

    I ordered this keyboard with high expectations and it didn't disappoint me. It's really nice to use this keyboard for playing osu!. The original keycaps feel great. The pictures show the keyboard with pudding keycaps (Hyper-X Pudding Keycaps)[not included]. The software could be better. All-in-one it's a really nice keyboard.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2019

    El teclado en sí, está muy bien la verdad que no le pondría casi ninguna pega. Excepto, que cuando desenchufo el teclado y lo vuelvo a enchufar hay veces que no lo detecta el ordenador y hay algunos fallos en el programa con los rgbs. Recomendaría mejor comprar los gateron antes que los cherry porque este vendedor me ha vendido el teclado con super glue en las teclas de enter y shift porque seguramente las cambien ellos manualmente(segunda foto)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2020

    Fantastyczna przenośna bezprzewodowa klawiatura mechaniczna. Połączenie Bluetooth jest trochę nietrywialne. Wszelkiego rodzaju dostosowania mogą być wykonane z dodatkowego oprogramowania, ale te dostosowania są możliwe tylko wtedy, gdy klawiatura jest podłączona przez kabel USB, a nie przez bluetooth. Również wzory LED nie są zapisywane w Keybpard, więc jeśli podłączysz go do różnych maszyn wcześniej skonfigurowanych wzorów LED nie będzie. Ale makra itp. są przechowywane w samej klawiaturze. Byłoby wspaniale, jeśli oprogramowanie i firmware open source.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2019

    probably u already research about this great keyboard. But I went with safer choice using Cherry switch instead of Gateron and Kailh. Kailh seems to have issue with durability after sometimes the brown switch will become clicky

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2019

    Excellent keyboard, so satisfying, fast shipping (1.5 week), love these Cherry MX red Switches, i recommend the product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft24 116
    • Ft25 337
    • Ft14 957
    • Ft18 926
    • Ft27 475
    • Ft18 315
    • Ft13 736
    • Ft5 492
    • Ft7 019
    • Ft8 546
    • Ft18 010
    • Ft17 094
    • Ft16 484
    • Ft19 231
    • Ft18 315
    • Ft27 475
    • Ft15 873
    • Ft14 346