Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/04/2021

    Bardzo ładnie, w uroczym pudełku prezentacyjnym. I kilka darmowych szyszek na początek. Tak jak mogę włożyć normalny kadzidełko w ręce rybaka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Wysoka jakość, przyszedł w jednym kawałku, bez uszkodzeń, dobrze chronione i pakowane, ekspresowa wysyłka z Wielkiej Brytanii, dobra cena i ładny produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2020

    Bardzo ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2019

    не плохо

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Prezentuje się o wiele lepiej niż a zdjęciu. Efekt spalania niesamowity, choć krótki. Mimo to polecam : )

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Przedmiot dotarł dobrze opakowany i nie ma żadnych uszkodzeń. Jednak nigdy nie miałem takiego efektu dymu jak na zdjęciach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Przybyło po dwóch tygodniach leczenia.. Jestem bardzo zadowolony i opakowanie naprawdę świetne, wszystko w bardzo dobrym stanie, wielki 👍🏼

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Japa
    AU
    22/07/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    To jest klasyczne arcydzieło! Tak się cieszę, że go kupiłem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 345
    • Ft6 986
    • Ft8 359
    • Ft2 864
    • Ft6 986
    • Ft6 693
    • Ft5 731
    • Ft9 194
    • Ft2 928
    • Ft2 571
    • Ft3 654
    • Ft2 975
    • Ft3 342
    • Ft12 819
    • Ft4 412
    • Ft10 665
    • Ft7 356
    • Ft51 508