Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/05/2021

    Jakość wygląda prawidłowo, a produkt jest zgodny. Jeszcze tego nie przetestowałem. Wszystkie wtyczki, kable i 2 głośniki w cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Well this is my second unit, first had damaged screen, but BG refunded in full. I'm running this on retropie, without any configuration, although the touch function isn't working. this does not bother me as i control it with a game .controller. Sound works great. However, when running raspian the touch works fine, although the resolution/aspect ratio is wrong (i don't like squashed circles). I found the following on a popular website beginning with "ali" Step 1. Download and install the Raspberry Pi OS/Ubuntu/Kail Kail/Retropie official system Step 2. Open the “config.txt” file in the root directory of SD card on the computer, Add the following at the end of the file, save and exit. hdmi_force_edid_audio=1 max_usb_current=1 hdmi_force_hotplug=1 config_hdmi_boost=7 hdmi_group=2 hdmi_mode=87 hdmi_drive=2 display_rotate=0 hdmi_cvt 1024 600 60 6 0 0 0 Step3. Run Raspberry Pi : Insert it into the SD card slot on the back of the raspberry pi and connect the HDMI interface and touch interface of the display screen to raspberry pie, connect the power supply of raspberry pi, and start the Raspberry Pi to display and touch normally.. How to use for PC This LCD can be used as the HDMI touch monitor of Windows computer, only need to connect HDMI interface and TOUCH interface, can normally display and support up to five points touch. there's also a wiki page at http://www.lcdwiki.com/7inch_HDMI_Display_(H) problem I've got now is i can view videos fine without the driver, but circles and videos are squashed, but if i add the text to the config.txt, the screen turns off and on constantly and the sound only pops... the aspect ratio is however correct. anybody got any ideas whats wrong? i thought maybe its a power issue, but im using an official power brick.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    To przybyło w około 12 dni (do Wielkiej Brytanii), co było niesamowite, udało mi się złożyć go całkowicie w ciągu 20 minut. Jednak ekran był wadliwy i wyświetlał pionowe linie. Nic nie wyglądało na złamane, więc skontaktowałem się z BG, wysłałem zdjęcia, film i zdjęcia etykiet wysyłkowych i SKU. W ciągu 3 dni wydano mi pełen zwrot pieniędzy. Doskonała obsługa z BG jak zwykle. Więc, zamówię to jeszcze raz... Trzymam kciuki, że to działa. 5 gwiazdek jest bardziej do obsługi klientów BG, ponieważ nie chcą z powrotem zepsutego, więc mogę użyć go jako szablonu do zaprojektowania walizki do druku 3D.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Jest to wszystko w pudełku z pianką, dobrze zabezpieczony do monitora, ja testowany, działa doskonale na rasp 3b(raspbian), nie potrzebuje dodatkowego oprogramowania, dotyk gotowy do użycia, rasp sam udaje się nakarmić, wydając dodatkowe zasilanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Ta jednostka jest fajna, podoba mi się... ale.. Tylna wtyczka HDMI z tyłu w środku nie działa. Nie jest to adapter ani Raspberry Pi. Mogę użyć kabla od pi do bocznego portu HDMI. Chciałbym zastępstwo, ale to jest zbyt trudne do zrobienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Naprawdę ciekawe rozwiązanie. Dotyk działa również na komputerach okiennych, ale trzeba go podłączyć w gniazdku USB. Bardzo chciałbym mieć również trochę ramki, ale myślę, że cały wyświetlacz nie jest tak zaprojektowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Szybko tu dotarł. Wszystko dobrze, ale jeszcze nie próbowałem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Dobra i przejrzysta, dotyk działa przez usb, wszystkie kable i dodatki były ze sobą, żadnych skarg. Świetnie działa z malinami pi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Produkt zgodny z opisem. Działa w porządku, dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Jest bardzo dobry i za tę cenę doskonały. Działa bardzo dobrze z malinową pi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 054
    • Ft6 811
    • Ft7 188
    • Ft5 651
    • Ft3 402
    • Ft21 954
    • Ft6 437
    • Ft3 782
    • Ft29 987
    • Ft3 025
    • Ft7 535
    • Ft21 573
    • Ft5 674
    • Ft6 431
    • Ft6 811
    • Ft5 297
    • Ft24 120
    • Ft6 054