Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(63)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(63)
    • 5 Star(57)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/05/2021

    Dobry moduł kamery dla raspberry pi, pracuje z domyślnymi sterownikami Rasperry Pi na pi 4B, jeden z dwóch miał początkowo problem (wysyłał kolumnę białych pikseli), ale to z powodu wyższej szybkości FPS wymaganej od malin.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Pychota

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Dobrze, ale kabel jest krótki, trzeba kupić dłuższy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    To jest kamera prfect dla drukarki 3d. Używam go z moją malinową pi3 i ośmiornicą. Kabel jest trochę krótki, więc kup dłuższy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • dmalab
    IT
    08/11/2020

    Perfect przybył w ciągu kilku dni podłączony do malin i natychmiast rozpoznany. Świetne zastosowanie dla oktodruku na drukarkach 3d

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Świetnie, wszystko przybyło idealnie i bardzo szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Bardzo dobra wartość. Trochę fidly, aby się skupić, musiał wyciąć klej i 3D wydrukował część do regulacji obiektywu, ale można to zrobić z dobrą parą szczypców.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Działa doskonale. Łatwy system i świetna jakość! Pierwsze zamówienie na Banggood i jestem pod wrażeniem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Produkt działa bez żadnych problemów. Oddział nie działał, tylko w dniu dostawy otrzymałem pocztę, która przychodzi z moją paczką.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 247
    • Ft46 467
    • Ft30 369
    • Ft6 898
    • Ft16 099
    • Ft6 131
    • Ft24 915
    • Ft2 669
    • Ft15 332
    • Ft14 180
    • Ft55 971
    • Ft9 580
    • Ft4 597
    • Ft5 723
    • Ft22 233
    • Ft44 469
    • Ft24 427
    • Ft6 635