Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(54)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(54)
    • 5 Star(50)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/07/2021

    Bardzo dobry produkt. Działa jak opisano w ogłoszeniu. Przybył tu dość szybko i nie pobrano opłat.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Chętnie otrzyma produkt w ciągu 20 dni. Opakowanie było normalne, ale produkt nie został uszkodzony. Problem w tym, że produkt nie miał instrukcji obsługi. Naprawdę ciężko jest go bez niego użyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Wyglądają na dobrej jakości, nadal muszą być zainstalowane, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Drugie zamówienie i szczęście złapać ofertę

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Jakość jest trochę dotkliwa, kupiłem kilka, ale ten konkretny nie był zbyt dokładny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Zainstalowałem i zapomniałem o ciśnieniomierzu i o montażu opony. Dane są zawsze przed tobą. Czujniki zostaną natychmiast zidentyfikowane. Brak kabla do ładowania - wystarczy panel słoneczny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Czujniki wewnętrzne są reklamowane jako posiadające wymienny akumulator, ale jednostka jest zapieczętowana silikonowym uszczelniaczem, który będzie trudny do usunięcia, aby zmienić akumulator. Nie zainstalowałem go, więc nie mogę ocenić jego funkcjonalności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Zainstalowałem go dzisiaj. Wartość produktu z wewnętrznymi czujnikami. Czujniki wynoszą około 0,1 bara poza spektrometrem w porównaniu z kalibrowaną jakością opony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Przybył szybko i działa dobrze. Czujniki są różne od tych pokazanych, bateria nie jest łatwo wymienialna, ponieważ jest zapieczętowana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Czujniki są niezniszczalne, taka jest cena. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 714
    • Ft7 324
    • Ft8 460
    • Ft26 092
    • Ft15 797
    • Ft21 506
    • Ft23 976
    • Ft11 702
    • Ft9 071
    • Ft244 243