Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/03/2020

    Bardzo dobrze! Działa poprawnie zarówno w parze, jak i w dźwięku, który wychodzi z dobrej jakości. Tylko grzech na opakowaniu, który nie chroni modułu. Na szczęście nie było problemu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2020

    Ładny moduł. Wyjście jest jasne i potężne, ale uwaga: to urządzenie mówi!! Po uruchomieniu, żeński głos mówi „Mod Bluetooth". Ale kiedy podłączymy się do urządzenia strumieniowego, mamy „The Bluetoouthh devaâayce... Haze podłączony (?) sukces fooooaleey". Szukałem cichego modułu, z dyskretnymi dźwiękami. Ale mimo to, za cenę jest ok. Trochę szkoda, bo jest bardzo czysty i dobrze wykonany moduł. To trwało 8 dni, aby dostarczyć!! Brawo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2020

    To działa świetnie :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2020

    Podłączony do starego systemu Logitech X530, nadał mu nowy oddech i odrobinę nowoczesności. Idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2019

    Ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Dobry mini odbiornik Bluetooth

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Dobry produkt...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2020

    Działa idealnie, ale irytujący chiński/angielski głos, który nie może być wyłączony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2019

    Je l'ai installé dans une ancienne radio a lampe sur entrée Pick,up et il fonctionne parfaitement

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2019

    Nice BT receiver. No fuss - just works great. Nothing fancy and just SBC codec. But it even happily drives headphones.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 983
    • Ft2 152
    • Ft3 647
    • Ft7 297
    • Ft3 789
    • Ft3 315
    • Ft4 377
    • Ft10 217
    • Ft3 315
    • Ft3 631
    • Ft3 647
    • Ft2 841
    • Ft11 611
    • Ft7 897
    • Ft6 902
    • Ft3 647
    • Ft7 629
    • Ft13 137