Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/10/2016

    Assento rotativo para carro útil e com boa qualidade. Ideal para a movimentação.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2016

    Получил довольно быстро. Однако для меня (90 кг весом) "крутилка" не работает - слишком мягкая. Просто продавливается под весом и не поворачивается...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • PT1VIP1
    PT
    21/11/2018

    I've only used for a day, but it's soft and it makes it easier to get out of the car. It came in a transparent plastic bag and it didn't have any damage and it seems new.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2017

    It's not working for me, maybe for a smaller build person. I wish it was larger. Gonna have to trash this one. If my car seats were flatter then maybe it would work alittle better.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2019

    Very good product ..recommend to all ... thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2018

    This works ok ...fits most car seats...work better if you are skinny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2017

    Bom vendedor. 4-7-17 Chegou tudo como pedi, nestes itens. Obrigado Everything was in order, as I asked, in these articles. Thank you.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2017

    très comptent de mon achat idéal pour entrée et sortir de ma voiture sans effort je le recommande pour cela

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2016

    obrigada, o produto chegou em bom estado, e tal como foi pedido trabalho excelente 5 *

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 284
    • Ft69 179
    • Ft6 013
    • Ft3 757
    • Ft23 601
    • Ft16 540
    • Ft3 379
    • Ft47 372
    • Ft4 554
    • Ft4 509
    • Ft7 810
    • Ft17 208
    • Ft13 669
    • Ft9 021
    • Ft11 651
    • Ft9 763
    • Ft7 315
    • Ft19 724