Opinie klientów

4.86 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(103)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(103)
    • 5 Star(93)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/11/2020

    Dobra jakość bardzo ładny 👍👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2017

    Really good camera. The picture is good and legible even at night - the reversing lights will be enough. Highly recommended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2016

    Hi my camer show black and white not colour like your picture and reverse lines not centre and camera picture upside down when i want to mount onto boot How do i change it to colour and rotate it 180 degrees see your pic below show colour image mine black and white why

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2016

    todo llego en orden , al parecer todo bien, no lo he probado pero todo bien eso me parece la caja algo maltratada pero supongo es cosa de la paqueteria

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2016

    Looks Solid. Yet to fix. Product ID cannot be matched ordered two types and no idea which is which

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2020

    Dzięki za zamówiony towar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2019

    in 16 days delivered 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Posiada ładną metalową obudowę, która jest wypełniona uszczelniaczem RTV. Zamontowany na rączce mojego pickupa. Wystarczy otworzyć obudowę i obrócić obiektyw kamery o 180 stopni, aby móc je zobaczyć. Odseparować ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Bardzo dobrze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2020

    Obrazek jest ciaśniejszy niż oczekiwano, uważaj, obraz jest odwracany, jeśli go obracasz. Ta kamera ma być umocowana pod nadgarstkiem bagażnika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13,165
    • Ft20,359
    • Ft5,242
    • Ft7,124
    • Ft21,038
    • Ft10,517
    • Ft6,445
    • Ft6,445
    • Ft8,821
    • Ft4,208
    • Ft6,445
    • Ft5,766
    • Ft10,178
    • Ft6,445
    • Ft39,025
    • Ft3,030
    • Ft4,316
    • Ft4,748