Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(110)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(110)
    • 5 Star(100)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/06/2017

    Really good camera. The picture is good and legible even at night - the reversing lights will be enough. Highly recommended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2016

    Hi my camer show black and white not colour like your picture and reverse lines not centre and camera picture upside down when i want to mount onto boot How do i change it to colour and rotate it 180 degrees see your pic below show colour image mine black and white why

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2016

    todo llego en orden , al parecer todo bien, no lo he probado pero todo bien eso me parece la caja algo maltratada pero supongo es cosa de la paqueteria

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2016

    Looks Solid. Yet to fix. Product ID cannot be matched ordered two types and no idea which is which

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Dobra jakość bardzo ładny 👍👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2020

    Dzięki za zamówiony towar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2019

    in 16 days delivered 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Posiada ładną metalową obudowę, która jest wypełniona uszczelniaczem RTV. Zamontowany na rączce mojego pickupa. Wystarczy otworzyć obudowę i obrócić obiektyw kamery o 180 stopni, aby móc je zobaczyć. Odseparować ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Dobry wyrób

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Wygląda solidnie i miło, będzie znać jakość po instalacji 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$60.05
    • US$18.47
    • US$30.99
    • US$36.95
    • US$21.65
    • US$132.81
    • US$44.80
    • US$165.15
    • US$21.93
    • US$33.29
    • US$10.38
    • US$91.23
    • US$25.99
    • US$63.51
    • US$21.93
    • US$23.09
    • US$21.93
    • US$15.00