Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(86)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(86)
    • 5 Star(80)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/04/2021

    Otrzymałem go w czasie, który jest dobry. Widzisz wysokiej jakości gumę i kabel To wskazuje, że rozpoznaje baterię telefonu, ale nie ładuje ☹ ️ nie wiem, czy działa tylko z niektórymi telefonami, czy źle go używam, chociaż przestrzegałem instrukcji. Jak ci się udało? Pozdrawiam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Towar dostarczany bardzo szybko. Łatwy w użyciu i solidnie przetworzony. Używanie w samochodzie działa zgodnie z życzeniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Przyszedł trochę późno, ale poza tym plan jest idealny!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2020

    Dostawa IML do poczmistrza. Skrzynka jest lekko posiniaczona, towary nienaruszone. Powierzchnie urządzenia oblicza się zgodnie z opisem dla utrzymywania się na powierzchniach nachylonych, ale prawdziwy telefon trzyma tylko przy niskich nachyleniach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2020

    Bardzo ładna ładowarka Idealnie pasuje do wszystkich samochodów Może być sprawny pionowo lub poziomo I można go wyciąć również, aby skrócić długość Łącznie 5 gwiazdek dla dobra produktu Pięknie zainstalowany w moim samochodzie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2020

    Super podkładka do ładowania z obsługą szybkiego ładowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    Dostarczone w ciągu 7 dni z Niemiec. Pasuje do opisu, działa tak jak powinno, satysfakcja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Dostarczone na czas i dobrze zapakowane. Może być przycięty tak, aby pasował do pożądanej przestrzeni. Działa doskonale. ( Do szybkiego ładowania potrzebny jest adapter QC 2.0/3.0). Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    To jest genialne Używaj tego w samochodzie, idealny rozmiar, ładuje szybko gumowa podkładka pasuje idealnie do iphone'a i nie ślizga się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Już drugi raz zamówiłem, ponieważ jest to bardzo dobry produkt. Jeszcze raz polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 064
    • Ft7 664
    • Ft8 431
    • Ft12 647
    • Ft5 746
    • Ft9 955
    • Ft8 046
    • Ft2 297
    • Ft6 513
    • Ft43 317
    • Ft5 225
    • Ft12 610
    • Ft6 967
    • Ft14 180
    • Ft24 892
    • Ft3 316
    • Ft12 278
    • Ft5 971