Opinie klientów

5 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(11)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(11)
    • 5 Star(11)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/12/2020

    woo Niceee

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2020

    Zainstalowany w F56 Cooper D z 2015 roku. Nie dają one żadnego błędu w tej chwili, są spektakularne, zajęło to 20 minut, aby zakończyć instalację, Wtyczka & Play 100%. Jego wnętrze jest czarne. Instaladas en un F56 Cooper D del 2015. Nie ma błędu, synu espektakulares, on nie może być w stanie za 20 minut, wtyczka & gra na 100%. Su wewnętrzny synu Murzyna.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2019

    I bought this on a gamble since there were no other reviews, so here are my findings after 1 month. -the lenses feel strong and weatherproof. there is a small circle directly in the middle which I have not seen on oem lights. -one of the clamps which holds the chrome surround broke during installation. the surround doesn’t sit flush and tight anymore. I’ll probably glue this somehow. -the rubber seal around the lights is a few mm thinner than the oem, I haven’t noticed any water leaks through the lights yet but this is something to be careful of. I give it 4 stars due to this and the broken clamp. -it is almost plug and play. it will work straight out of the box but you will eventually get errors on the hud. I had to use bimmercode and an obd device to change the light settings from bulb to led and remove the temperature warnings. you can find more information about this on the minif56 forum. overall, I am happy with the purchase, they look great and cheaper than oem, infact they are cheaper on Banggood than other Chinese retailers. if you want peace of mind, just get oem ones through the dealership and they can program them too.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2020

    Byłem trochę ostrożny o ile te światła są tańsze niż w Wielkiej Brytanii. Zacząłem panikować, ile czasu zajęło im dostarczenie (zamówionych podczas COVID-19), ale Banggood wysłał mi nowe informacje, gdy coś się zmieniło. Kiedy przyjechali, pobiegłem ich zamontować, prawie znowu spanikowałem, kiedy wtyczka walczyła o wejście, ale byłem trochę bardziej siłowy niż normalnie, a oni się włączyli. Wyglądają na psy b@/@x włączone i wszystkie działają zgodnie z oczekiwaniami, bez błędów na desce rozdzielczej. Kocham ich, jak dotąd najlepszy zakup mojego roku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2020

    Dziś premiera, bardzo dobra jakość! Sprawdź, czy jest wytrzymały. Na chwilę obecną zachwycona, i migająca przepustka! Zalecane 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2020

    Ładnie wygląda bez kodu na desce rozdzielczej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Doskonale, reflektory są łatwe do mocowania, a odwzorowanie jest świetne. Zobaczyć czas, ale na razie moje mini staje się wyjątkowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Bardzo dobra obsługa. Dotarło jeszcze przed tym, co powiedzieli. Produkt jest idealny i naprawdę wysokiej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Tak jak oczekiwałem 😎

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Doskonała wysoka jakość i pasuje do każdej potrzeby kodowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft45,386
    • Ft7,287
    • Ft2,733
    • Ft6,215
    • Ft28,381
    • Ft5,904
    • Ft15,168
    • Ft4,038
    • Ft11,500
    • Ft43,428
    • Ft21,883
    • Ft20,857
    • Ft9,572
    • Ft30,681
    • Ft38,236
    • Ft11,621
    • Ft27,013
    • Ft27,977