Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(60)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(60)
    • 5 Star(57)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/06/2022

    Nie pasowała, więc użyłem taśmy pod nią i przycisnąłem ją do taśmy. Wygląda naprawdę dobrze i dobrze się z tym czuje. Zamierzam kupić więcej z Banggood, tak tanie i łatwe w instalacji. Dziękujemy i pozdrawiamy ze Szwecji!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Nie sprawdzałam wymiarów przy zamawianiu i jest trochę cienka. Podoba mi się, że teraz jest wyżej, minus to dłuższa droga do zmiany. Dostosuję się do krótszych zmian.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2019

    None of the adapters worked on my auto/manual Land Rover but I found an adapter that worked with it and I love it!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2019

    Very nice quality work, nice machining work and good strong material with a awesome appearance.... Thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2018

    me encantó el producto muy buena calidad buen color just como en la publicación!!! recomendado ampliamente!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Świetna jakość, świetne uczucie, ładne kolory. Musiał przewiercić mocowanie/adaptery, aby pasował do g29

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2019

    This thing is awesome! Fits most shafts with included plastic adapters. Looks and feels more premium than the price suggests.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2020

    Czuję się solidny w dłoni. Używam go do logtechu G29 zmiennokształtnego :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2018

    A little small. Thanks to the adapter I can come up with various models.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2022

    Dobra jakość, ale małe czarne dopasowanie bez śrub

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.99
    • US$8.49
    • US$14.99
    • US$5.99
    • US$15.99
    • US$11.01
    • US$15.00
    • US$27.71
    • US$9.99
    • US$20.99
    • US$21.93
    • US$17.31
    • US$12.99
    • US$5.99
    • US$9.49
    • US$14.99
    • US$15.00
    • US$71.99