Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/01/2021

    Dobry rozmiar z wieloma kieszeniami. Płótno jest w porządku, ale może być grubsze do cięższej pracy. Ogólnie pod wrażeniem produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Super, rozmiar pasuje, materiał jest bardzo dobry, mam je na pierwszym miejscu. Same nośniki można rozwiązać trochę inaczej. Jestem bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Bardzo dobry 👍 Produkty wysokiej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Dobra tkanina przybyła w dwa tygodnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Kocham to jest bardzo dobra jakość zajęło dłuższy czas, aby dotrzeć, ale w końcu osiągnięty w dobrym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Doskonałe dla średnich i pół dużych rozmiarów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Bardzo dobre produkty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    Now I will be able to carry out my work in a way in the workshop, it has pockets to locate safe tools and it is comfortable and with an adequate thickness.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Zawsze najlepsze do teraz lepiej niż Amazon w delve nigdy nie zawiedzie i później żagiel możemy liczyć z banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Grube płótno, dobrze uszyte. Niebieski i brązowy kolor nie obejmuje podparcia ramion. Sprzęt może być lepszej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 082
    • Ft6 431
    • Ft3 930
    • Ft16 273
    • Ft11 354
    • Ft3 782
    • Ft10 420
    • Ft22 711
    • Ft10 974
    • Ft9 459
    • Ft3 818
    • Ft5 641
    • Ft8 702
    • Ft5 674
    • Ft3 025
    • Ft9 738
    • Ft12 488
    • Ft4 746