Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(160)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(160)
    • 5 Star(141)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/08/2021

    Mniejsze niż oczekiwano, nadal dobrze służy do przenoszenia laptopa doskonale 8 dni do osiągnięcia celu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Dobry materiał, bardzo kompaktowa konstrukcja. Dużo kieszeni i skrzyń. Dron był tam ze względu na rozmiar. /Najważniejsze rzeczy. I dotarł w ciągu trzech dni roboczych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Doskonały produkt.. Trochę mniejszy niż się spodziewałem. Ale wystarczająco dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Kocham ten plecak. Potrzebowałam czegoś dobrej jakości dużo miejsca na zakupy 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Bum, bum, bum!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Ok, dużo kieszeni, jest trochę ciasno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2020

    Plecak ładnie przestronny, ale w szerokości można nazwać wąskim, wygląda naprawdę odporny na wodę. Łącznik został obrócony i odłączony stale przy minimalnym wysiłku (Nie mogę znieść ręki na pasku, jak to jest dla praksów) I wyściółka była większa od drugiej. Ale za tą cenę, jest idealna do noszenia ubrań i lekkich rzeczy, nie kempingów, w ogóle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Awesome back pack. looks good. Small and compact. So many pockets and lots of storage space. I use it mainly to carry arround my drone when I am on my motorbike

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    η τσάντα αρκετά καλή για τα λεφτά της.. έχει χώρους και εσωτερικά και με διχτάκι.. καλά φερμουάρ.. bag is good enough for that money.. good zippers

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2020

    Jest więcej niż sobie wyobrażałem, ale jest dobrze wykonany za cenę i wydaje się być w stanie wytrzymać praktyczne zastosowanie. Podoba mi się, bo mam pasek na klatce piersiowej i brzuchu, bo zawsze przylega do ciała, a mój bagaż nie trzęsie się nawet gdy biegam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.49
    • US$39.99
    • US$20.57
    • US$32.33
    • US$62.36
    • US$69.99
    • US$63.23
    • US$62.41
    • US$48.99
    • US$10.99
    • US$13.85
    • US$67.68
    • US$17.31
    • US$19.62
    • US$15.99
    • US$24.99
    • US$29.99
    • US$59.99