Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/01/2018

    A well crafted wind shield. A little heavier than I expected it to be, given the fact it's aluminium. I don't mind because the wind won't blow it allover the place. Just a little bit more to carry in my backpack. :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2017

    Odlično, čvrsto, trajno i korisno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Szybka dostawa, produkt wygląda dobrze. Czekam, żeby spróbować. Wielkie dzięki sprzedawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Nie, dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Ładnie i tanio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2017

    отличная штука. все очень просто логично довольно недорого. но зато дико удобно достать эту штуку при довольно сильном ветре и спокойно готовить чем искать чем же закрыть от ветра горелку... рекомендую.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2019

    Bought these for my single burner camping stove and they are ideal for helping the stove stay alight in moderately strong winds. Good quality, heavy duty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2018

    Бърза доставка,пристигна за 12 дни.Качествен продукт-идеален за къмпинг с удобна и здрава торбичка за съхранение и транспорт.Препоръчвам го.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2018

    Super wind shield. High enough to make a sort of chemney around the pot, increasing the efficiency of your stove. Highly recomended!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2020

    Ładna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 811
    • Ft8 702
    • Ft8 325
    • Ft20 439
    • Ft18 899
    • Ft4 159
    • Ft20 439
    • Ft45 228
    • Ft4 471
    • Ft98 326
    • Ft2 947
    • Ft5 297
    • Ft15 139
    • Ft4 159
    • Ft4 540
    • Ft18 545
    • Ft18 024
    • Ft42 773