Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(39)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/10/2021

    Witam wsparcie nie pasuje do dywanu to drażni dywan ślini się na wspornik Rozmiar wspornika 25 cm na 38 cm i dywanu 30 cm na 45 cm Na przednich zdjęciach, które kupuję, widać dobrze, że dywan odpowiada, ponieważ nie widzimy wsparcia, więc nie odpowiada mikroskopu, dzięki znalezieniu rozwiązania wysyłając mi wsparcie do właściwego wymiaru jest to, że z dywan 30cm na 45cm, podczas oczekiwania na Pozytywny zwrot par. serdeczny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    ottimo prodotto.. Vale i soldi spesi c'è da perderci un oretta per montarlo e regolare le varie componenti e fare una piccola modifica che consiglio per ampliare la base di lavoro ..Basta una tavola di compensato nel mio caso 48 * 36 alto 2 cm e un seghetto a legno e avrete una postazione di lavoro perfetta

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2022

    świetny mikroskop, polecam jednak dokupić soczewkę oddalającą pod kamerę, bez niej kamera jest bezużyteczna - nieostra oraz obejmuje bardzo małe pole widzenia. poza tym świetny mikroskop.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Mam to już od miesiąca. Przyjechał bardzo szybko, w około trzy dni z CZ do RO, i bardzo dobrze zapakowany. Instrukcje wewnątrz nie były dla tego modelu mikroskopu, więc będziesz musiał dowiedzieć się, jak wszystko idzie razem za pomocą zdjęć. Mata, z którą to przyszło, nie jest ta ze zdjęcia, ale jest tak samo dobra. Nie ma specjalistycznego wycinania, aby zamontować nogę, mały kwadrat został wycięty z niego ręcznie, aby dopasować śrubę nożną, ale i tak go nie używam. Podstawa jest również używana jako przeciwwaga. Mata nie jest tego samego rozmiaru co podstawa, jest większa ze wszystkich stron. Rozsunąłem mikroskop nad podstawę i umieściłem matę tam, ale musiałem dodać dodatkowy ciężar na podstawie, aby ją zrównoważyć. Będziesz natychmiast używać obiektywu 0.5X Barlow, ponieważ odległość robocza bez niego jest zbyt mała, aby dokonać napraw. W ogóle nie używałem 2X. Być może w przyszłości przyda się do czegoś więcej. Kamera i mikroskop nie skupiają się na tym samym miejscu, więc należy o tym pamiętać. Jeśli dodasz obiektyw do mikroskopu, będziesz również potrzebował go do kamery, w postaci adaptera obiektywu C, w przeciwnym razie kamera pokaże bardzo małą część tego, co widzisz przez mikroskop. Dla aparatu upewnij się, że przeczytałeś instrukcje w kolorze czerwonym napisane w opisie produktu tutaj na stronie. Jeśli planujesz korzystać z kamery z kablem HDMI, musisz również użyć zasilacza dostarczonego, Nie wolno używać cegły zasilającej, ponieważ kamera pobiera moc również przez kabel USB i ryzykujesz spalanie kamery, dając jej 2 źródła zasilania. Należy również pamiętać, że dzięki podłączeniu USB kamera wyjdzie tylko 30FPS. Ogólnie pakiet jest bardzo dobry, wszystkie komponenty są dobrej jakości, zwłaszcza w cenie. Jeśli masz problemy z kalibracją mikroskopu, obejrzyj wideo na youtube, jak to zrobić. Większość mikroskopów ma podobne zasady.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Całkowicie zadowolony z zakupu, działa bez problemów, wygląda na jakość, a powyżej został obniżony w cenie, dostawa trwała około tygodnia i została dostarczona do mnie przez Seur.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Niestety utknąłem po stronie optycznej. Jeden z okularów jest wysoki i nie mieści się w pierścieniu regulującym diopter. Naprawdę bardzo mi przykro, 😒😒😒😒. Chyba muszę kupić nowy tor WF10X/20. Ten drugi bardzo dobrze pasuje. Nie mogę go jeszcze użyć.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    Działa idealnie, ale nie w pełni zmontowany i jestem bardzo zadowolony dzięki zespołowi sprzedaży

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Banggood doskonały, wszystko bardzo szybko i dobrze, mikroskop jest świetny i działa bardzo dobrze, bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Używam mikroskopu, jak na razie wszystko działa idealnie, zrobiłem kilka napraw, szybko się to udało, podliczono mnie na mniej niż 450 realiów, polecam Ester Sellers!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Fast delivery, less then a week since paying for it. After initial setting up for smd work(distance,focus,...) picture is really clear and sharp. I still didn't tested camera but i won't be using it that much. Overall i would say good product and if you can get it while there is some discount even better.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$490.86
    • US$477.99
    • US$479.99
    • US$319.99
    • US$721.04
    • US$179.99
    • US$10.38
    • US$19.62
    • US$99.99
    • US$5.76
    • US$12.99
    • US$28.99
    • US$99.99
    • US$69.99
    • US$22.99
    • US$54.99
    • US$19.99
    • US$49.99