Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(375)
  • Obrazy
  • Wideo(7)
  • All Star
    • All Star(375)
    • 5 Star(366)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/12/2021

    To jest nowy Caddx Vista z aparatem, który zrobili. Wspaniała jakość, jak zawsze. Nie mogę się doczekać, aby go wypróbować, aby dowiedzieć się jego jakości!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Świetna obsługa od Banggood, oryginalny i dobrej jakości produkt w cenie, jakiej jeszcze nie widziano! 12cm długi kabel, więc wystarczy na budowę 5 cali. Zamontowany, ulepszony i zmodyfikowany do FCC z 50mb/s i moc sygnału przy 1.2W. Bardzo zadowolony, dziękuję Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Przybył w dość krótkim czasie, wygląda dobrze, a teraz muszę zainstalować go na moich quadach i wypróbować wszystkie jego możliwości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2022

    Otrzymany bardzo szybko, pasuje do opisu, Nie próbowałem jeszcze, ale jestem zadowolony z Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Szybka dostawa. Produkt zgodny z opisem. Bardzo dobryvstosunek ceny do jakości. POLECAM.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Szybka dostawa. Kamera bardzo dobrej jakości. Bardzo dobry stosunek ceny do jakości. POLECAM

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2022

    Finalement retrouvé par la compagnie de livraisons,il était introuvable j'ai galère pendant 2 jours le petit colis était fini dans un'autre paquet ✌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Caddx vista jest najbardziej popularnym cyfrowym vtx dzięki wszechstronności kompaktowości. Działa dobrze w każdych warunkach i od najmniejszych do największych dronów. Kamera tej wersji jest taka sama jak jednostka powietrza, więc najwyższa jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2022

    Perfekt, mit dem Set habe ich meinen Nazgul V2 auf digital umgebaut. Besser geht es nicht.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2022

    Arrivé en 12 jours, parfait

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$68.99
    • US$49.65
    • US$13.19
    • US$31.50
    • US$36.90
    • US$18.56
    • US$339.00
    • US$11.54
    • US$28.59
    • US$21.99
    • US$24.04
    • US$11.54
    • US$41.79
    • US$15.99
    • US$22.99
    • US$119.99
    • US$539.00