Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(233)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(233)
    • 5 Star(229)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/01/2021

    Moim zdaniem jedna z najlepszych analogowych kamer Fpv, jeśli gra tylko z Foxeer Thootless 2, który moim zdaniem, szczególnie w wersji Mini, pozostaje nieco lepszy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Rampp88
    DE
    11/06/2021

    Samo opakowanie daje poczucie jakości! Super zapakowane, kilka śrub w różnych długościach! Naprawdę świetnie, już czekam na zdjęcie:D

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Super fast shipping, reasonable packaging. This is one of the best cams in this category if not the best (especially flare resistance of the lens is outstanding). These category top cams exceed the quality of the analogue transmission especially in good light. The great performance means also that they get worm if not in movement (for example during setup or when waiting for GPS lock like in case of my Flywoo explorer 4 inch quad).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Nadal muszę przetestować, ale mam v1 więc ten może być tylko lepszy do już wielki aparat

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    Zalecane. Dobra ogólna jakość obrazu. Pewnie kupimy jeszcze jedną. Doskonałe, bezproblemowe usługi ponownie z Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    Super rozdzielczość i kolory. Jak dotąd najlepsza kamera analogowa FPV jaką posiadam. Dostawa z CZ w ciągu 3 dni!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    kamerka dotarla w wyznaczonym czasie i wyglada, jeszcze nie sprawdzalem w praktyce bo czekam na reszte czesci.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Użyłem tej kamery na ogonie samolotów towarowych. Kamera ogonowa z szerokim aniołem. Kolory i jakość są bardzo dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Świetna jakość. Jakość obrazu moim zdaniem jest taka sama z V1. Jedyną różnicą jest to, że V2 nie ma oczu łowiących. V2 to bardziej realistyczny obraz odległości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    I tak to jest o ratel caddx 2 wahałem się, bo pa dalej z 21, że jest z przodu, ale dobrze znać 2 i co ładny obraz zwłaszcza z lupą maski ev800dm super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 387
    • Ft6 192
    • Ft13 233
    • Ft15 738
    • Ft8 583
    • Ft19 672
    • Ft7 508
    • Ft13 936
    • Ft8 939
    • Ft45 075
    • Ft30 049
    • Ft8 741
    • Ft27 902
    • Ft56 524
    • Ft2 785
    • Ft7 868
    • Ft191 736
    • Ft32 831