Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(253)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(253)
    • 5 Star(246)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/01/2021

    Moim zdaniem jedna z najlepszych analogowych kamer Fpv, jeśli gra tylko z Foxeer Thootless 2, który moim zdaniem, szczególnie w wersji Mini, pozostaje nieco lepszy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Rampp88
    DE
    11/06/2021

    Samo opakowanie daje poczucie jakości! Super zapakowane, kilka śrub w różnych długościach! Naprawdę świetnie, już czekam na zdjęcie:D

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Super fast shipping, reasonable packaging. This is one of the best cams in this category if not the best (especially flare resistance of the lens is outstanding). These category top cams exceed the quality of the analogue transmission especially in good light. The great performance means also that they get worm if not in movement (for example during setup or when waiting for GPS lock like in case of my Flywoo explorer 4 inch quad).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Nadal muszę przetestować, ale mam v1 więc ten może być tylko lepszy do już wielki aparat

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    Zalecane. Dobra ogólna jakość obrazu. Pewnie kupimy jeszcze jedną. Doskonałe, bezproblemowe usługi ponownie z Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    Super rozdzielczość i kolory. Jak dotąd najlepsza kamera analogowa FPV jaką posiadam. Dostawa z CZ w ciągu 3 dni!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    kamerka dotarla w wyznaczonym czasie i wyglada, jeszcze nie sprawdzalem w praktyce bo czekam na reszte czesci.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Użyłem tej kamery na ogonie samolotów towarowych. Kamera ogonowa z szerokim aniołem. Kolory i jakość są bardzo dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Świetna jakość. Jakość obrazu moim zdaniem jest taka sama z V1. Jedyną różnicą jest to, że V2 nie ma oczu łowiących. V2 to bardziej realistyczny obraz odległości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    I tak to jest o ratel caddx 2 wahałem się, bo pa dalej z 21, że jest z przodu, ale dobrze znać 2 i co ładny obraz zwłaszcza z lupą maski ev800dm super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 496
    • Ft6 999
    • Ft6 012
    • Ft15 803
    • Ft12 092
    • Ft7 636
    • Ft6 999
    • Ft14 332
    • Ft8 820
    • Ft15 274
    • Ft5 389
    • Ft8 982
    • Ft14 320
    • Ft8 590
    • Ft11 761
    • Ft28 941
    • Ft47 739
    • Ft2 938