Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(465)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(465)
    • 5 Star(452)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/03/2021

    Caddx Ratl V2 to najlepsza kamera analogowa. Sprawdź porównanie V1 i v2

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Moim zdaniem jedna z najlepszych analogowych kamer Fpv, jeśli gra tylko z Foxeer Thootless 2, który moim zdaniem, szczególnie w wersji Mini, pozostaje nieco lepszy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2022

    Kamera fantastyczna jakość szybki transport paczek, bardzo dobre opakowanie, doskonały obraz, duża wygoda, OSD

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    Przyjechał, owinięty w małe pudełko, otoczony gąbką. Wiele wkrętów, dwa kable (dwie i trzy żyły, jedna do podłączenia kamery do kontrolera lotu, druga do interfejsu programisty) Interfejs programisty, ramka instalacyjna, jeśli zainstalowana jest kamera o większym rozmiarze. Jakość w stosunku do ceny to dobry aparat.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2022

    works nicely image is sharp no need to adjust the lens there also was a mounting bracket but I had to do some modifications to fit an older frame

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2022

    Produkt jest tak prawdziwy, jak opisano, wygląda fantastycznie, jeszcze nie sprawdzone. Dobra jakość i dobre opakowanie. Przybył w samą porę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    kamerka dotarla w wyznaczonym czasie i wyglada, jeszcze nie sprawdzalem w praktyce bo czekam na reszte czesci.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Miałem Ratel 1 na 2 quady, teraz zmieniłem na Ratel 2 i jest jeszcze lepszy. Najlepsza analogowa kamera FPV.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Perfetta, wskaż Zohd Drift

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Użyłem tej kamery na ogonie samolotów towarowych. Kamera ogonowa z szerokim aniołem. Kolory i jakość są bardzo dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$62.99
    • US$23.99
    • US$65.99
    • US$12.99
    • US$10.99
    • US$145.00
    • US$18.59
    • US$75.85
    • US$10.23
    • US$25.99
    • US$13.99
    • US$279.00
    • US$269.99
    • US$559.99
    • US$120.99
    • US$569.99
    • US$384.99
    • US$77.99