Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(380)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(380)
    • 5 Star(352)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/09/2020

    Jest to świetna przenośna kamera do celów i świetnie działa w przypadku dronów FPV. Rozważałem zakup Instaone Go, ale kiedy z tym zamiast i cieszę się, że to zrobiłem. Oto, co jest. Podoba mi się ta kamera: - Lekka, dużo lżejsza od pełnego GoPro lub nawet stworzona do sesji - Intuicyjna aplikacja. Po podłączeniu aplikacji masz łatwy dostęp do wszystkich ustawień aparatu - Caddix nakręcił tyle kamer, że wiedzą co robią. - Cena - za mniej niż 100 dolarów wysłanych do mojego domu czuję, że to świetna oferta i nie jest tak droga, że boję się używać go na moim.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Super kamera - cena w porządku! Usunąłem baterię i zlew z mojej orki, więc ma tylko 40 g włącznie z uchwytem.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Piękne filmy w 4K. Bardzo dobra jakość filmów i zdjęć. Praktyka MTO dla FPV ze względu na wielkość i wagę. Wrzuciłem go na Tyro79 i był świetny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Jak na razie wydaje się to świetny mały aparat, używam go do nagrywania moich samochodów, połączenie Wi-Fi nie jest najlepsze, ale działa ok, aplikacja wydaje się dobra, a kamera jest bardzo dobrze wykonana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Nagrywam w 4 km, ale bateria nie wystarcza mi na wiele.. Nie wiem, czy to był mój problem.. Cmq świetna kamera i świetne audio również dla fpv.. Rada jeśli natychmiast nie chcesz wydać fortuny na gopro..

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Kiedy ja to rozkminiam, on nie strzela zbyt dobrze, nie widzi jakości wow. Wypisał się całkowicie, nie włączył się. Tester nie przyjął 900 miliamperów obiecanych, przetestuję dalej, może zamach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2020

    Świetna alternatywa dla sesji Gopro! Pasuje idealnie do uchwytu!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Doskonała pierwsza kamera, w aplikacji wifi masz pełną kontrolę manualną. Bardzo dobra jakość i obraz.Gorąco polecam.Dziękuję sprzedającym!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Jak opisano, przyszedł dobrze i bardzo szybko z CZ, tylko jeden tydzień. Wygląda dobrze, przetestuję go później na moim 7-calowym dronie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    To moja pierwsza kamera. Ma niesamowitą jakość za cenę, która mnie zadziwia! Lubię nagrywać 2,6 tys. w 60fps, ale nie możesz po prostu być najlepszy 4k 30 fps po jakiejś edycji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft46 910
    • Ft15 229
    • Ft5 023
    • Ft36 248
    • Ft39 203
    • Ft22 235
    • Ft2 343
    • Ft13 322
    • Ft6 699
    • Ft10 659
    • Ft11 412
    • Ft13 401
    • Ft7 704
    • Ft4 353
    • Ft52 942
    • Ft7 369
    • Ft11 725
    • Ft100 154