Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(429)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(429)
    • 5 Star(394)
    • 4 Star(26)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/02/2021

    Super kamera - cena w porządku! Usunąłem baterię i zlew z mojej orki, więc ma tylko 40 g włącznie z uchwytem.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Piękne filmy w 4K. Bardzo dobra jakość filmów i zdjęć. Praktyka MTO dla FPV ze względu na wielkość i wagę. Wrzuciłem go na Tyro79 i był świetny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Jak na razie wydaje się to świetny mały aparat, używam go do nagrywania moich samochodów, połączenie Wi-Fi nie jest najlepsze, ale działa ok, aplikacja wydaje się dobra, a kamera jest bardzo dobrze wykonana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Nagrywam w 4 km, ale bateria nie wystarcza mi na wiele.. Nie wiem, czy to był mój problem.. Cmq świetna kamera i świetne audio również dla fpv.. Rada jeśli natychmiast nie chcesz wydać fortuny na gopro..

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Kiedy ja to rozkminiam, on nie strzela zbyt dobrze, nie widzi jakości wow. Wypisał się całkowicie, nie włączył się. Tester nie przyjął 900 miliamperów obiecanych, przetestuję dalej, może zamach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Doskonała pierwsza kamera, w aplikacji wifi masz pełną kontrolę manualną. Bardzo dobra jakość i obraz.Gorąco polecam.Dziękuję sprzedającym!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Jak opisano, przyszedł dobrze i bardzo szybko z CZ, tylko jeden tydzień. Wygląda dobrze, przetestuję go później na moim 7-calowym dronie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    To moja pierwsza kamera. Ma niesamowitą jakość za cenę, która mnie zadziwia! Lubię nagrywać 2,6 tys. w 60fps, ale nie możesz po prostu być najlepszy 4k 30 fps po jakiejś edycji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Jest to drugi, który kupuję, kupiłem go ponownie, ponieważ ma dużo jakości i jest bardzo stabilny, problem, który ma, jest taki, że wystarczy jeden trafienie. To musi być bardzo chronione.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Odpowiada moim oczekiwaniom, nie miałem jeszcze okazji przetestować go podczas lotu, ale wszystkie cechy są zebrane, aby móc tworzyć piękne obrazy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft57 537
    • Ft12 379
    • Ft4 367
    • Ft147 878
    • Ft31 527
    • Ft3 273
    • Ft5 042
    • Ft12 136
    • Ft8 737
    • Ft105 609
    • Ft13 470
    • Ft5 824
    • Ft11 811
    • Ft8 009
    • Ft8 737
    • Ft9 015
    • Ft198 640
    • Ft97 742