Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/04/2021

    Po prostu najlepsza kamera nano w analogowej montowaniu na moim Cinelog 25, która zastąpi wiedźmę Caddx nano eos2 jest oryginalną kamerą. Z dziecięcym wskaźnikiem 2 obraz i colony są o wiele lepsze i nie okropne Czarne Słońce!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Bardzo dobry obraz jak na kamerę 3g o wymiarach 14x14mm z HDR! Nie mógłbym być bardziej szczęśliwy, zamieniam wszystkie moje mikrosy na to. Dobra robota Caddx! Świetnie pasuje do HGLRC Zeus nano 350mw VTX

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    first time buyer, will see if it is better than caddx ant

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Nie zapomnij zmienić auto na kolor w ustawieniach dnia i nocy.. Naprawdę podoba mi się, ale zła rzecz, że używa złączki zamiast kabli lutujących

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Zamówione 23/04 i otrzymane w dniu 04/05/21 dla Francji, zamawiamy dla przyjemności. Baby Ratel 2, bardzo lekkie i oszałamiające jakość obrazu, co za przyjemność latać w Woop 65 mm z tą rozdzielczością.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    sieht gut aus, ich muss es erst verbauen um die Qualität zu überprüfen aber es ich denke da gibt es keine Probleme

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Dobrej jakości aparat, mały i lekki, idealnie pasuje do małych dronów z ograniczoną przestrzenią.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2021

    Działa najlepiej przy niskim stanie światła, poprawiłem przechodząc przez szczeliny w tym kamerze z szerokim kątem, całkowicie zadowolony z tego ulepszenia!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Świetny aparat

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,506
    • Ft6,236
    • Ft30,963
    • Ft7,491
    • Ft6,723
    • Ft5,369
    • Ft7,119
    • Ft8,853
    • Ft191,956
    • Ft19,072