Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(566)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(566)
    • 5 Star(546)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/02/2021

    Kamera jechała do mnie przez 18 dni, była bezpieczna. Dzięki pakietowi E-& Banggood! Dopóki się nie podłączyłem, mam nadzieję, że działa tak jak powinno. Narysowany na zdjęciach.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Fajny aparat. Jeszcze nie testowałem, ale jakość budowy wygląda dobrze. Dołączona jest ze wszystkimi śrubami, płytą kontrolną, kablami i mocowaniem do większych ram. Pakowanie mogło być lepsze, tylko kartonowe pudełko bez ochrony. Ale dotarł bezpiecznie bez problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Świetny mikro aparat dla malutkich wrzasków. Może być używany zamiast EOS2 w czerwonym sklepieniu dla mopuli 7. Potrzebuje zewnętrznego vtx do pracy i w dodatku jest to jeden z niewielu, które ma Joystick

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Przybył w idealnym stanie Pomimo prostego pudełka na papier i nieco uszkodzone Nadal dobra nie uszkodziła produktu Jeszcze nie sprawdziłem i nie sprawdziłem Trzeba lepiej spakować do transportu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Pakiet jest bardzo cienki karton bez pianki, dotarł w dobrych warunkach. Kamera sama w sobie ma bardzo wyraźny efekt rybiego oka, przyprawia mnie o zawroty głowy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Naprawdę szybka wysyłka (tak jak przed pandemią). To dobra kamera, szczególnie jak na swój rozmiar i bardzo dobrze toleruje jasne i ciemne światło. Jej rezolucja zasługuje również na przyzwoity VTX. Kupiony jako zapas dla Flywoo Explorer i jako że otrzymałem z nim płytę kontrolera OSD (nie otrzymany z Flywoo), mogę zmienić ustawienia, jak przełączanie pomiędzy PAL i NTSC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Tia
    IT
    05/06/2021

    Kamera analogowa idealna do minidronów lub gdy każdy gram jest ważny. I prawie nieważka, ale ma doskonałą jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Bardzo ładny aparat! Używam go już od jakiegoś czasu jako zamiennika domyślnego aparatu w moim TinyHawk. Znacznie lepsza jakość obrazu, w pełni konfigurowalna, a nawet nieco lżejsza! Zamawiam jeszcze jeden dla nieco większego, 3 calowego, quada też.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    unbelievably small. got to check it out on a screen but it was packed not great but arrived ok undamaged. really small.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Jhemcu GHF411AIO f4 20A Silniki Happymodel 1204 5000kv Fonster apro 125, 3 calowa rama Rekwizyty Gemfan 3016 Nadajnik Fe200t Odbiornik Xm Każda gałązka 115 koron Mrówka Caddx 1.8, 16/9 Gnb 350mah 3s lipo 63gr bez baterii i 7min czasu lotu 😁😁😁 https://youtu.be/_HQBc5ybAbY

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 186
    • Ft6 860
    • Ft13 529
    • Ft4 594
    • Ft8 544
    • Ft16 378
    • Ft13 529
    • Ft8 544
    • Ft11 550
    • Ft7 677
    • Ft3 558
    • Ft16 378
    • Ft30 213
    • Ft2 834
    • Ft27 417
    • Ft24 663
    • Ft190 855
    • Ft2 846