Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(38)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/12/2020

    Urządzenie właśnie przyjechało! Nie sprawdziłem jeszcze, dlaczego jestem w pracy, a można to połączyć tylko z podłączoną anteną. Z chińskich stron, które kiedykolwiek kupiłem, że był najszybszy, jestem w tocantins i zazwyczaj dostawy z Chin zajmują więcej niż 50 dni, aby dotrzeć. Miej mój szacunek, będę znowu robić zakupy na pewno!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Produkt dotarł w prawo. Niepodatkowane. Przebadane 100%

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2020

    Naprawdę nieźle, może wyjść prosto z pudełka. Dobre podręczniki. Antena jest teleskopowa i rozciąga się na nieco ponad 650 mm. Testowane zarówno na ustawieniach zasilania, jak i transmisji jest jasne i łatwe do do dostrojenia. Lepiej niż się spodziewałem. Mogę polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2020

    Atena nie pojawiła się w reklamie... Ogłoszenie nie było prawdą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Produkt sprawdza się w pudełku, mam go na małej mocy, sygnał sięga 50m, którego potrzebuję, nie testowałem poza tym. Poziomy hałasu i dźwięk z taniej karty USB Sound na wejściu więcej niż akceptowalny, testowany MIC, działa dobrze, ale nie korzysta z niej. Nie jestem inżynierem RF, który robi analizę widma i testy wyjściowe. Przeskanowałem pasmo częstotliwości FM z moim SDR w poszukiwaniu pasm bocznych itp... Nie znaleziono żadnego. Produkt nie jest gorący na niskiej mocy, jak twierdzą niektóre recenzje. Ale opakowanie jest do dupy. Polecam ten produkt amatorom radia, hobbystom rf, miłośnikom naprawy radia i usług.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Doskonałe Sprzęt przybył w idealnym stanie i w krótszym czasie niż początkowo obliczono. Działa dobrze. Muszę kupić zewnętrzną antenę, żeby poprawić zasięg sygnału. Doskonałe Sprzęt przybył w idealnym stanie i w krótszym czasie niż początkowo obliczono. Działa dobrze. Muszę kupić zewnętrzną antenę, żeby poprawić zasięg sygnału.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Ten nadajnik FM działa bardzo dobrze. Doceniam dodanie adaptera wtyczki dla mojego kraju. Zasięg tego urządzenia jest imponujący (przetestowałem go ponad 500 metrów). Jedyną negatywną rzeczą, jaką mogę powiedzieć, jest to, że jest lekki szum w transmisji, kiedy nie grasz muzyki.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Cóż, miałem jeden i kupiłem inny ale w reklamie nic nie jest napisane że to tylko nadajnik teraz muszę kupić oddzielne źródło to jest skomplikowane jeszcze bardziej będę musiał kupić źródło i antenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Tak, niesamowicie silny jak na rozmiar. Wyciska 7 watów w całej okazałości. Dźwięk jest czysty, a transmisja stereo jest stabilna jak zawodowiec. Wart każdego dolara 💵

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Wszystko działa dobrze, brak szumu tła, dobry zasięg!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft55 685
    • Ft20 428
    • Ft6 807
    • Ft2 748
    • Ft8 514
    • Ft10 967
    • Ft5 670
    • Ft15 507
    • Ft2 323
    • Ft8 029
    • Ft29 479
    • Ft39 306
    • Ft22 600
    • Ft65 512
    • Ft45 857
    • Ft65 512
    • Ft44 547
    • Ft12 772