Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(193)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(193)
    • 5 Star(167)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/11/2020

    Dobra drukarka, doskonałe zakończenie w części konstrukcyjnych, prostota instalacji i produkcji. Wydrukowałem już kilka elementów, wszystkie doskonałe w procesie, ale w częściach z 10 godzin produkcji drukarka wykazała wady ekranu sterowania, czujnik żarnika nie jest koncentryczny z mechanizmem przedłużającym, co utrudnia karmienie żarnika. Jest to świetny zakup, aby zrobić duże korzyści kosztowe i doskonałe maszyny na start.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2021

    Otrzymane po 1 miesiącu Szybka dostawa 5 dni Po 1 miesiącu intensywnego użytkowania tutaj wyrażam swoją opinię Bardzo dobrze zapakowana fabryka, w transporcie ucierpiały 2 dotyki, które uszkodziły trochę opakowanie nie uszkodziło niczego wewnątrz. Problemy, które musiałem naprawić przy montażu: - Mały dotyk, prawdopodobnie przed spakowaniem, który spowodował zadrapanie z przodu, nienaprawione. - 2 powyciągnięte końce krzywych osi X i Z, które musiałem wyprostować (na zdjęciu jeden z nich jest już naprawiony) - Jeden z bocznych wentylatorów chłodzących głowicy drukarki bez osłony, modelowany i drukowany - Śruby ze stołu do druku były trochę wystające, otworzyłem je trochę bardziej, żeby pasowały idealnie. Firma została zamieniona na nowszy przed pierwszym drukiem. Bardzo dobra jakość druku. Bardzo zadowolony Polecam

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Wielka konstrukcja, dobry stosunek ceny do wydajności, jest najlepszą opcją moim zdaniem poniżej 200 dolarów, bardzo kompletne z cichych sterowników, błędy pierwszej wersji zostały poprawione. • Karta 32-bitowa Robin Nano MKS-u •Wyświetl ekran dotykowy MKS •Teraz ma ekscentryczne orzechy, które bardzo pomaga w dostrojeniu. •W zestawie z wytłaczarką BMG •Bardzo dokładne dostosowanie podgrzewanego stołu. •Kierowcy tmc 2208 na osi X i Y. • Marlin 2.0 jest już skompilowany dla tego modelu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Doskonała drukarka, zaskoczyła mnie zarówno jakością druku, jak i umiejętnością obsługi. W drukarce znalazłem dwie drobne wady. Pierwsza z nich to, że przewód osi Z się poluzował, ale udało się go rozwiązać przeredagowując złącze. Drugim i najpoważniejszym problemem, jaki znalazłem, była jakość źródła, gdyż wartość może być źródłem lepszej jakości. Aby wydrukować niektóre rodzaje żarnika, które łóżko musi utrzymać się powyżej 90°, należy zaktualizować źródło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Dobrej jakości produkt i należy wprowadzić pewne usprawnienia. LCD ciągle się kontaktowało, a ja rozwiązałem izolację od zwłok. To wciąż dzieje się kilka razy. Niektóre zmiany nadal muszą zostać wprowadzone. To było interesujące, aby przyjść ze wszystkimi cichymi sterownikami silnika, ale tylko oś x i y są ciche. Silnik wytłaczacza wydaje hałas, który przeszkadza. Wsparcie na stronie dwóch drzew nie ma aktualnych firmware do pobrania, jeśli spróbuję uaktualnić do nowszej wersji będę musiał wyszukać na stronie osób trzecich. Uważam, że aby uzyskać najwyższą jakość, brakowało ich poza cichymi sterownikami, modułem wifi i osią podwójnego Z. To moim zdaniem nie zwiększy ostatecznej ceny drukarki tak bardzo. Na zainstalowanym firmware, ma tylko ręczne poziomowanie Drukarka jest dobrze chłodzona, łatwa w montażu, ładnie wygląda

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Za bardzo się cieszę, zajęło mi to trochę czasu, aby uzyskać parametry pierwszego odcisku przy użyciu leku, umieścić zdjęcie, aby pomóc kolejnym początkującym, takim jak ja. Jeśli potrzebujesz użyć w 110v, musisz otworzyć drukarkę i zmienić klucz w źródle pod etykietą. Użyłem karty, żeby wyrównać odległość od dzioba i stołu, więc to jest wskazówka. I tak, zatrzymał się w przepisie...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Otrzymałem produkt na czas, wszystkie części w idealnym stanie, plus narzędzia i dodatkowa dysza, zamontowana i jest w 100% sprawny. Jeden szczegół wymagający uwagi dla początkujących to sprawdzenie złączy, jeden z kabli się poluzował.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Wszystko ok, jednak wytłaczacz, który przyszedł jest plastik, a nie metal, jak jest wyświetlany na obrazach produktu, chciałoby się wiedzieć, czy jest to dobre czy złe?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Chcę złożyć wniosek o dostarczenie złego materiału. Pobity, pokręcony lub pobity. Numer namierzania DWA DREW® BLUE: 537487789. Część nr 9 silnik posiada metalową podporę wygiętą i skręcona. Żądam natychmiastowej wymiany, naprawy lub wymiany. Jeśli przewoźnik zdołał uszkodzić zamówienie, proszę o zażalenie. Załączam zdjęcia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Przesyłka jest doskonała, produkt dotarł do mojego domu w ciągu 15 dni po wysyłce... Co do jakości, lepiej niż sobie wyobrażałem... Przyznaję, że jestem zaskoczony. Dziękuję, Two Tress za zmyślenie tego cudu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft82 507
    • Ft114 678
    • Ft60 704
    • Ft85 692
    • Ft117 863
    • Ft219 487
    • Ft127 420
    • Ft53 836
    • Ft146 170
    • Ft88 878
    • Ft124 732
    • Ft140 162
    • Ft109 536
    • Ft36 790
    • Ft121 415
    • Ft89 977
    • Ft67 534
    • Ft3 182