Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(38)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/03/2021

    Söz verdikleri gibi 4 gün içinde elime geçti (Hollanda Rotterdam,a) ilk izlenimlerim çok pozitif yönde. 750 wat motor çok güçlü, geniş lastikleri ile yola iyi oturuyor. 45 km hız yapabiliyor. Kafama takılan bu e- Bike üzerinde marka baskısı yok Cmace Wheel olduğuna dair en ufak bir iz yazı yok . Müşteri servisine email yazıp soracağım. Ben beğendim inşallah aküsü iyi çıkar uzun ömürlü olur.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Jazda na rowerze trwała długo, znacznie dłużej niż zakładano. Na pierwszym okrążeniu podał błąd 9, jak pokazano na zdjęciu. Na trzeci dzień jest zatrzymany tak, że jak na razie informacje zwrotne nie mogą być bardzo dobre, chociaż na poziomie projektowania i kondycjonowania jest bardzo dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Naprawdę podobało mi się to działa dobrze pakowanie zbyt czas oczekiwania na dostawę 60 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Dobry produkt wszystko działa poprawnie, dostawa bardzo długo ponad 50 dni zamówienie 13 listopada dostawa w lutym 2 lutego. Dostawca nie zawiadomił o dostawie, ani o wiadomości SMS-owej? Recepcja u sąsiada, bo nie ma!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Mój zestaw korbowy dotarł skręcony: jak go wymienić? Mój zestaw korbowy jest wygięty (mam film, jeśli chcesz): jak mogę go wymienić?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Przybył wcześniej....idealnie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Looking good, fast delivery

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021
    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Ten e-rower jest niesamowity. Zdjęcie nie pasuje do tego, jak ładnie wygląda ten rower, kiedy wyciągasz go z pudełka. Wszystko na tym rowerze jest wysokiej jakości. Małe naklejki, gdzie sprawdzali spawy i zapewniali jakość. Sam projekt jest przeznaczony do wytrzymałości i wytrzymałości z zabezpieczeniami drutu, w razie potrzeby. Pręt kierownicy zakleił się i przewrócił, żeby nie uszkodzić kabli, które go zwijają. Bardzo mało potrzebnego montażu prosto z pudełka. Czekałem 2 i pół miesiąca z Chin do Hiszpanii koleją ponad 7 km. Przybyli w dobrej formie. Lokalna dostawa została wykonana przez UPS, więc mogłem ją łatwo namierzyć. Dziękuję za Banggoods. Rower zawierał nawet zestaw rowerowy z pompą, klucze Allena, światło ledowe i adapter mocy. Jestem pod wrażeniem tego, że planuję kupić kolejną dla żony. Zdecydowanie zasługuje na 5-gwiazdkową ocenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Szybka i na czas dostawa. Zamówione w Polsce. Tylko martw się, nie ta sama waga pomiędzy dostawcą a dostawcą, który może chcieć zapłacić mi dopłatę za różnicę. Jeśli tak, wyślę fakturę do dostawcy. Inaczej, rower, w porządku. Spełnia moje oczekiwania i jest łatwy do rozpakowania i montażu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft512 688
    • Ft288 385
    • Ft240 321
    • Ft249 934
    • Ft509 483
    • Ft352 472
    • Ft400 536
    • Ft288 385
    • Ft304 407
    • Ft458 214
    • Ft384 515
    • Ft422 967
    • Ft339 654
    • Ft255 060
    • Ft801 076
    • Ft371 698
    • Ft320 429
    • Ft416 558