Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(49)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(49)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/03/2021

    Söz verdikleri gibi 4 gün içinde elime geçti (Hollanda Rotterdam,a) ilk izlenimlerim çok pozitif yönde. 750 wat motor çok güçlü, geniş lastikleri ile yola iyi oturuyor. 45 km hız yapabiliyor. Kafama takılan bu e- Bike üzerinde marka baskısı yok Cmace Wheel olduğuna dair en ufak bir iz yazı yok . Müşteri servisine email yazıp soracağım. Ben beğendim inşallah aküsü iyi çıkar uzun ömürlü olur.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Jazda na rowerze trwała długo, znacznie dłużej niż zakładano. Na pierwszym okrążeniu podał błąd 9, jak pokazano na zdjęciu. Na trzeci dzień jest zatrzymany tak, że jak na razie informacje zwrotne nie mogą być bardzo dobre, chociaż na poziomie projektowania i kondycjonowania jest bardzo dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Naprawdę podobało mi się to działa dobrze pakowanie zbyt czas oczekiwania na dostawę 60 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Dobry produkt wszystko działa poprawnie, dostawa bardzo długo ponad 50 dni zamówienie 13 listopada dostawa w lutym 2 lutego. Dostawca nie zawiadomił o dostawie, ani o wiadomości SMS-owej? Recepcja u sąsiada, bo nie ma!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Rower dotarł w porządku, ale z kilkoma zadrapaniami i podartą skrzynią. Nie podobało mi się to.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Mój zestaw korbowy dotarł skręcony: jak go wymienić? Mój zestaw korbowy jest wygięty (mam film, jeśli chcesz): jak mogę go wymienić?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Looking good, fast delivery

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Przybył wcześniej....idealnie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021
    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Ten e-rower jest niesamowity. Zdjęcie nie pasuje do tego, jak ładnie wygląda ten rower, kiedy wyciągasz go z pudełka. Wszystko na tym rowerze jest wysokiej jakości. Małe naklejki, gdzie sprawdzali spawy i zapewniali jakość. Sam projekt jest przeznaczony do wytrzymałości i wytrzymałości z zabezpieczeniami drutu, w razie potrzeby. Pręt kierownicy zakleił się i przewrócił, żeby nie uszkodzić kabli, które go zwijają. Bardzo mało potrzebnego montażu prosto z pudełka. Czekałem 2 i pół miesiąca z Chin do Hiszpanii koleją ponad 7 km. Przybyli w dobrej formie. Lokalna dostawa została wykonana przez UPS, więc mogłem ją łatwo namierzyć. Dziękuję za Banggoods. Rower zawierał nawet zestaw rowerowy z pompą, klucze Allena, światło ledowe i adapter mocy. Jestem pod wrażeniem tego, że planuję kupić kolejną dla żony. Zdecydowanie zasługuje na 5-gwiazdkową ocenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft852 183
    • Ft209 766
    • Ft491 642
    • Ft229 431
    • Ft216 321
    • Ft468 699
    • Ft511 308
    • Ft927 568
    • Ft524 419
    • Ft370 370
    • Ft373 647
    • Ft294 984
    • Ft491 642
    • Ft589 972
    • Ft157 323
    • Ft32 773
    • Ft347 934
    • Ft65 549