Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(328)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(328)
    • 5 Star(291)
    • 4 Star(31)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/05/2021

    Pisałem do Banggood od dwóch tygodni, że mam uszkodzony pokaz, mam nadzieję, że wkrótce rozstrzygnie moją działkę. W czwartek wieczorem zamówienie zostało opłacone i w poniedziałek zadzwonił kurier, z czeskiego magazynu to jest prędkość. W przeciwnym razie, wyświetlacz nie pokazuje odpowiedniej prędkości ani napięcia, trochę się nim bawiłem i już jest OK. Prędkość maksymalna to 40km/h, wzgórza nie ma problemu, nie znam jeszcze zasięgu. Ogólnie jednak, dobry zakup, polecam!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Zamówione 8 stycznia 2020 i przybyło po 4 miesiącach.. Muszę powiedzieć, że przybył w idealnym stanie.. Pomoc Bangood jest bardzo skuteczna.. Zainstalowałem pilota bardzo łatwo, ponieważ jest już przygotowany z wtyczek... Dodałem uszczelkę x, aby nie wpłynęła woda.. bardzo zadowolony

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Poprosiłem o to 10 z 11 roku 2020 przybyłem 2 dnia 2021 roku. Uczyniłem rzeczy wiecznymi takimi, jakimi są.. Smutne opakowanie.. Oberwałem dziurami, widać, że otworzyli i poliespan się rozbił. Łyżwica zaatakowała mnie z stukającymi dziobami, tylny błotnik złamany.. W skrócie. W przeciwnym razie łyżka jeden przełęcz, musisz dostosować rzeczy jak uchwyty hamulcowe i tak dalej.. Posiada dużą moc i nie jest zalecany do - 14s. Mam nadzieję, że mi się spodoba!

    Komentarze (12)
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Otrzymane po 3 miesiącach. Bardzo długi. Jeden numer namierzający na początku i nic. To właśnie musimy poprawić. Więcej paczek otrzymanych uszkodzonych. Bardziej niż sprawdzenie, czy skuter nadal działa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Najwyższej jakości skuter z dwoma silnikami i przednimi i tylnymi światłami z przełącznikiem. 3 mapy prędkości. Małe, ale potężne i bardzo ergonomiczne Wielka autonomia! Torba narzędziowa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Hulajnoga Yego za dwa i pół miesiąca mniej więcej wszystkie yego, poza lcd k yego z pękniętą szybą Mam nadzieję, że dadzą mi rozwiązanie inaczej wszystko jest w porządku

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Najlepszy stosunek jakości ceny skutera do wydajności Ładny design, głównie tylny ślad Około 40km/h, a szczególnie wystarczająco dużo mocy nawet z facetem o wadze 100 kg.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2021

    Otrzymany przedmiot z łamaną obręczą nie daje mi rozwiązania, podczas gdy PayPal prosi mnie, aby odesłać przedmiot na mój koszt Uzyskaj zwrot pieniędzy wysoce zniechęcające

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Przybył na czas. Opakowania trochę zużyte, ale skuter wygląda bardzo dobrze. Ładny i funkcjonalny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Witam po raz pierwszy moja paczka nie była zepsuta, ponieważ była w niemieckim zajezdni żaden licznik nie złamał jej chód jak rakieta, aby zobaczyć w czasie zrobiłem ten 71km dobry zasięg 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.99
    • US$999.99
    • US$1,349.99
    • US$539.99
    • US$549.99
    • US$66.69
    • US$10.99
    • US$959.99
    • US$1,439.99
    • US$99.99
    • US$17.99
    • US$9.99
    • US$14.99
    • US$12.99
    • US$35.09
    • US$35.99
    • US$59.99
    • US$359.99