Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/04/2022

    Otrzymaliśmy opakowanie / urządzenie w dobrym stanie. Produkt jest ładny, nieciekawy jest podświetlany. Przetestuję go, jeśli jest czytelny na słońcu. Kabel USB jest z połączeniem USB C. Nie mam czasu na pracę z urządzeniem i aplikacją, ale mam nadzieję, że działa tak, jak opisano, bo teraz pada. Przetestuję to za kilka dni. Jest to łatwe do skonfigurowania. Polecam.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Mam towar i ustawiłem go tego samego dnia i już wyjechał w trasę. Naprawdę podobał mi się projekt, to było możliwe, aby użyć go na mojej pomocy Garmin, gdzie używam mojego Edge Explorer. Został zaprezentowany w miejscu, gdzie położyłem podporę... Ultraszybkie ładowanie za pomocą złącza typu C i bezpośrednia synchronizacja z STRVA. Ustawienia są łatwe, mimo że są trochę mylące, ponieważ są one z „normalności", do których jesteśmy przyzwyczajeni w Garmin, Bryton i innych markach. Na moim kanale (kanaldozipi) krótki przegląd z instrukcjami na tych ustawieniach, w tym dopasowanie do prędkości, kadencji i czujników HR. Wniosek: ten model bardzo mi się podobał, mały, ale bardzo mocny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Towar zgodny z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Cyklon dotarł w ciągu tygodnia. Ładny design, działa dobrze. Jestem z nim szczęśliwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Received the device in good condition works great

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2022

    great product. tried today and it was easy to setup and accurate with the numbers.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2022

    Bardzo dobra jakość, prędkość GPS działa dobrze, ale idzie tylko do 99.9Kph, jak to ma tylko trzy cyfry 2 przed punktem i jedną po. Np. maksymalna podana prędkość to 99,9 Kph. A czas może wynosić tylko od -12:00 do 12:00 w odniesieniu do stref czasowych, więc w przypadku gdy światło dzienne jest na poziomie +13:00, ale ten czas może być ustawiony tylko na +12:00, więc na godzinę przerwy w miesiącach dziennych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Cena absolutnie ok i że trzeba wziąć pod uwagę. Uwaga: Wymaga EWIG po raz pierwszy do odbioru satelitarnego. Myślałem, że to nie zadziała i miałem go odesłać. Czasami na początku pozostaw na godzinę pod gołym niebem. Wyświetlacz jest groteskowy z kontrastem, ale czytelny. Nie przetestowałem jeszcze aplikacji w szczegółach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Właśnie sparowałem go z moimi czujnikami rowerowymi, ale nie wypróbowałem go jeszcze na drodze. Wydaje się, że to miłe. Dane są lepiej widoczne, gdy ekran jest podświetlony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    A termék rendben megérkezett. Olyan amilyennek vártam. Ajánlom mindenkinek. Köszönöm

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$37.99
    • US$16.99
    • US$29.99
    • US$39.99
    • US$19.62
    • US$13.85
    • US$8.98
    • US$23.09
    • US$49.99
    • US$39.99