Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(161)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(161)
    • 5 Star(148)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/12/2020

    Przybył bardzo szybko! Kupiłem w celu cięcia matryc 0,8 mm i 1 mm. Starał się przeciąć od 0,8 mm do mniej niż 20amp i cięcia z niesamowitą łatwością i szybkością!! Jestem bardzo zadowolony z zakupu! Mogę tylko polecić

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Dotarły w idealnym stanie, z doskonałym opakowaniem uformowanym przez dwa wytrzymałe pudełka oraz dodatkową wyściółkę z materiału piankowego. Wszystkie akcesoria są obecne, maszyna jest bardzo dobrze wykonana i działa idealnie. Jestem bardzo zadowolony!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2019

    nicely packed and shipped , came in excellent condition working as described, very satisfied with the purchase.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2020

    Produkt przybył dzień przed terminem, doskonale spakowany i sprawny! Nie mogę się doczekać, 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2020

    Pierwszy test pokazał, że wszystko jest w porządku i nie mieliśmy problemów

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Szybko dotarł do Brazylii. Zajęło mi to trochę czasu, zanim dotarłem do domu. Jeździ po Brazylii. Idzie tu z Chin.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    Maszyna była w uszkodzonym pudełku z uszkodzonym zaworem redukującym, ale ponieważ nie ma sensu twierdzić (sklep nie reaguje) mankamenty naprawiłem sam, a nawet nieznacznie poprawił palnik, który był tylko do amatorskiego użytku. W przeciwnym razie oceniam ten produkt całkiem pozytywnie, robi to, co musi, ale dla początkujących brak mi jakichkolwiek rozsądnych instrukcji.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2019

    it works great but it will not shut off what can I do about it

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2019

    So far I'm extremely happy with it!! Had to fix some minor things and it felt like ages before it arrived. But immediately tried it out and I'm super satisfied with the machine overall. It isnt too large.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    To była szybka dostawa i wszystko jest idealne. Dziękuję, Banggood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$58.99
    • US$209.99
    • US$79.99
    • US$85.99
    • US$64.99
    • US$129.99
    • US$379.99
    • US$64.99
    • US$299.99
    • US$159.99
    • US$337.86
    • US$265.99
    • US$45.99
    • US$64.99
    • US$42.99
    • US$11.54
    • US$132.81
    • US$36.99