Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(118)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(118)
    • 5 Star(113)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/12/2020

    Przybył bardzo szybko! Kupiłem w celu cięcia matryc 0,8 mm i 1 mm. Starał się przeciąć od 0,8 mm do mniej niż 20amp i cięcia z niesamowitą łatwością i szybkością!! Jestem bardzo zadowolony z zakupu! Mogę tylko polecić

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Dotarły w idealnym stanie, z doskonałym opakowaniem uformowanym przez dwa wytrzymałe pudełka oraz dodatkową wyściółkę z materiału piankowego. Wszystkie akcesoria są obecne, maszyna jest bardzo dobrze wykonana i działa idealnie. Jestem bardzo zadowolony!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    Maszyna była w uszkodzonym pudełku z uszkodzonym zaworem redukującym, ale ponieważ nie ma sensu twierdzić (sklep nie reaguje) mankamenty naprawiłem sam, a nawet nieznacznie poprawił palnik, który był tylko do amatorskiego użytku. W przeciwnym razie oceniam ten produkt całkiem pozytywnie, robi to, co musi, ale dla początkujących brak mi jakichkolwiek rozsądnych instrukcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Produkt pojawił się w 20 dni, całkiem nieźle się kroi, polecam. Ci, którzy chcą, mogą oglądać film z produktem na moim kanale Ali Irbana na YouTube.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    To była szybka dostawa i wszystko jest idealne. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Πολύ γρήγορη παράδοση. Δουλεύει υπέροχα σε λαμαρίνα. Κόβει 12 mm σίδερο λίγο δύσκολα αλλά καταφέρνει ότι υπόσχετε.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Nie rób in-produktu butli tlenowych.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Szybko dotarł do Brazylii. Zajęło mi to trochę czasu, zanim dotarłem do domu. Jeździ po Brazylii. Idzie tu z Chin.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Mashallah jak w opisie jakość produktu do wszystkich jego celów dzięki sprzedawcy i podziękować stronie internetowej 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Dobra obsługa. Dobra jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft60 042
    • Ft28 123
    • Ft8 757
    • Ft99 861
    • Ft15 798
    • Ft60 042
    • Ft82 164
    • Ft16 746
    • Ft85 409
    • Ft21 167
    • Ft2 456
    • Ft3 647
    • Ft2 209
    • Ft15 482
    • Ft8 846
    • Ft5 177
    • Ft4 377
    • Ft14 961