Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(402)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(402)
    • 5 Star(355)
    • 4 Star(30)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/05/2020

    • Czas dostawy to dwa doskonałe tygodnie, trzy dni spóźnienia, kiedy się z nimi nie zgadzałem. • kable są za krótkie o 1 m. • Niebieska konstrukcja zewnętrzna, luźne śruby, niektóre z nich się rozciągają. • Ma dźwięk śruby wewnątrz której musisz odkręcić, przeczytać i upewnić się, że jest podłączony. • Wlot powietrza i gazu potrzebuje skoku, aby zacisnąć pętlę, jak tylko pojawiła się prasa. • Głowica spawalnicza jest używana lub klejona. • Opakowanie zewnętrzne jest złym, lekkim kartonem wewnątrz opakowania. Nie próbowałam wczoraj. Próbowałem tego dzisiaj, z Bożej woli, ——

    Komentarze (15)
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Produkt jest bardzo dobry. Używany dzisiaj. Ale miałem problem z tym, że maszyna została wysłana do Rijadu na dwa tygodnie po przybyciu

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2020

    Byłem naprawdę zaskoczony. Bardzo dobry i w 2 dni w domu

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Muszę przetestować Tiga, ale w tej chwili i testowanie cięcia plazmy i maszyny lutującej elektrodą i działają wspaniale. Jestem bardzo szczęśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Dobry wieczór otrzymałam post dobrze dzisiaj niestety przybył uszkodzony i nie działa, gdy w światłach duży hałas ma przednie części, które spadają od wewnątrz załączam zdjęcia dziękuję za zrobienie niezbędnych

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Przybyli po 2 tygodniach od zamówienia, wysłane ze strony ES wyglądały na zniszczone, ale na otwarciu okazało się, że ma drugą dobrze utrzymaną obudowę, w środku są dołączone elementy z dobrym wykonaniem, Brakuje elektrod wolframu TIG Plier, tylko małe wgniecenie na powłokach maszyny, które dostosuję za pomocą młotka, świetne do majtkowania, wypróbuję go w ciągu kilku dni po zakupie elektrod dla TIG. W opisie nie mówimy o częściach zamiennych obecnych w wysyłce, ale są one zawarte, istnieje również odwilżacz, który ma specjalną obudowę z tyłu maszyny z wspornikiem. Mam nadzieję, że działa dobrze

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Zdjęcia są tym, co jest w paczce. Jak na razie wszystko wygląda na poprawne. Jednak mój system przyszedł z wtyczką stylu UE. Wymaga 220v, muszę tylko wymyślić, czy potrzebuję adaptera czy nie. Mam nadzieję, że CT312 wykona zgodnie z opisem, bo planuję używać tego często w moim małym warsztacie. System jest ciężki i dobrze zbudowany, obejmuje wszystkie części (pokazano na zdjęciach). Nie mogę się doczekać, żeby to odpalić.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2020

    Przybył, ale najwyraźniej używany ☹️ próbował dobrze cięć, jak również spawać. I było opóźnienie w dostawie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Dobre opakowanie i szybkość dostawy... ale nie doświadczona do tej pory...tylko operacja...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Produkt jest czysty i zintegrowany, a także nieuszkodzony od problemów z wysyłką Dzięki Banguk, za dochodzenie Watts ٩٦٦٥٣١٦٣٦٧٦٦ I dla jasności, jeszcze tego nie próbowałem

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$159.99
    • US$88.92
    • US$224.06
    • US$24.99
    • US$169.99
    • US$69.29
    • US$205.84
    • US$16.19
    • US$288.74
    • US$15.99
    • US$11.54
    • US$64.99
    • US$85.99
    • US$45.99
    • US$129.99
    • US$64.99
    • US$86.49
    • US$52.99