Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/06/2022

    mogę cos napisać o urządzeniu gdyby doszło i można było by go zacząć używać póki co nie mam wiadomości o odbiorze z punktu odbioru choć niby doszło

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2022

    Wyśmienity i wyceniony.. Używałem go do cięcia żelaza i był szybki i wydajny, bez hałasu dla sąsiadów. Ale musisz mieć sprężarki powietrza, żeby zrobić ścinanie plazmy.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2022

    przyszedł szybko nie ma nas wtyczkę musiał odciąć wtyczkę i zainstalować nas wtyczkę przecinak plazmowy działa świetnie, nie wypróbowałem tig, ale musi mieć argon

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    Witam samochód nie dotarł masz wysłał go do Belgii zamiast Włoch w Palermo Sycylii Pytam o zwrot pieniędzy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2022

    Dobre dla ceny produktu, ale był zazdrosny o jedną elektrodę wolframową, nie myślałem, że to zachowanie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2022

    Otrzymaliśmy produkt, ale jeszcze go nie wypróbowaliśmy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2022

    Szybka dostawa, dobry produkt, doskonałe spawanie i cięcie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2022

    عطلان ولم يعمل

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    Dzięki 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2022

    good and fast

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$429.99
    • US$189.99
    • US$799.99
    • US$749.99
    • US$51.44
    • US$99.99
    • US$441.20
    • US$99.99
    • US$109.99
    • US$106.66
    • US$53.91
    • US$117.89
    • US$209.99
    • US$15.95
    • US$249.99
    • US$11.54
    • US$63.51
    • US$25.29