Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(288)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(288)
    • 5 Star(256)
    • 4 Star(26)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/12/2020

    Produkt jest bardzo dobry. Używany dzisiaj. Ale miałem problem z tym, że maszyna została wysłana do Rijadu na dwa tygodnie po przybyciu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Przybyli po 2 tygodniach od zamówienia, wysłane ze strony ES wyglądały na zniszczone, ale na otwarciu okazało się, że ma drugą dobrze utrzymaną obudowę, w środku są dołączone elementy z dobrym wykonaniem, Brakuje elektrod wolframu TIG Plier, tylko małe wgniecenie na powłokach maszyny, które dostosuję za pomocą młotka, świetne do majtkowania, wypróbuję go w ciągu kilku dni po zakupie elektrod dla TIG. W opisie nie mówimy o częściach zamiennych obecnych w wysyłce, ale są one zawarte, istnieje również odwilżacz, który ma specjalną obudowę z tyłu maszyny z wspornikiem. Mam nadzieję, że działa dobrze

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Mam paczkę, jest dobrze zapakowana, i nie ma nic złego w spawaniu, ale nie próbowałem drutu spawalniczego Jestem zadowolony z produktu. Specjalne podziękowania dla mnie sprzedawca i banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Produkt jest czysty i zintegrowany, a także nieuszkodzony od problemów z wysyłką Dzięki Banguk, za dochodzenie Watts ٩٦٦٥٣١٦٣٦٧٦٦ I dla jasności, jeszcze tego nie próbowałem

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Jestem zadowolony z maszyny. Bardzo dobrze spawać elektrodą (6013:2,5 mm) i dobrze rozciąć plazmę. TIG wciąż jest przed sądem. Nie ma tu elektrod tugnesentu... Wsparcie reduktora musi poszerzyć dziury. Kable są krótsze niż w reklamie. Uważam to za idealne narzędzie dla początkujących.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Dobry wieczór otrzymałam post dobrze dzisiaj niestety przybył uszkodzony i nie działa, gdy w światłach duży hałas ma przednie części, które spadają od wewnątrz załączam zdjęcia dziękuję za zrobienie niezbędnych

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Dobre opakowanie i szybkość dostawy... ale nie doświadczona do tej pory...tylko operacja...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Muszę przetestować Tiga, ale w tej chwili i testowanie cięcia plazmy i maszyny lutującej elektrodą i działają wspaniale. Jestem bardzo szczęśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Niektóre części nie są zgodne z kolejnością na stronie, ale maszyna działa dobrze. Proszę dbać o to, że te same kawałki są umieszczone na stronie, aby Agent 6 nie chciał przeglądać tego za Ciebie, a zamówienie jest oryginalne, które zostały tam umieszczone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Produkt dotarł, żadnych problemów i braków, dzięki Bangwood, a jutro będzie wypróbowany. Wszelkie pytania są obecne: 00966566462883

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft148 831
    • Ft12 089
    • Ft98 044
    • Ft134 724
    • Ft18 318
    • Ft253 444
    • Ft87 329
    • Ft11 869
    • Ft18 318
    • Ft19 234
    • Ft24 578
    • Ft51 932
    • Ft46 198
    • Ft10 990
    • Ft51 267
    • Ft38 793
    • Ft12 822
    • Ft45 492