Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(366)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(366)
    • 5 Star(322)
    • 4 Star(30)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/04/2021

    Mam paczkę, jest dobrze zapakowana, i nie ma nic złego w spawaniu, ale nie próbowałem drutu spawalniczego Jestem zadowolony z produktu. Specjalne podziękowania dla mnie sprzedawca i banggood

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Przyjechał w podwójnym papierowym pudełku, bardzo dobrze zapakowany. Przesyłka przebiegła szybko. Nie jest zadowolony z lokalnej poczty w Bułgarii - Speedy/Rapido. Nie wysyłał SMS-ów, nie było połączenia głosowego, nie było powiadomień. Nie podjęli próby dostawy i udają, że ktoś próbował ją dostarczyć. Musiałam spędzić godzinę na telefonie i iść do ich biura, żeby znaleźć moje delievery. Jakość wygląda w porządku. Niestety jestem za granicą i nie będę testować operacji przed przyszłym miesiącem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Jestem zadowolony z maszyny. Bardzo dobrze spawać elektrodą (6013:2,5 mm) i dobrze rozciąć plazmę. TIG wciąż jest przed sądem. Nie ma tu elektrod tugnesentu... Wsparcie reduktora musi poszerzyć dziury. Kable są krótsze niż w reklamie. Uważam to za idealne narzędzie dla początkujących.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Dobre opakowanie i szybkość dostawy... ale nie doświadczona do tej pory...tylko operacja...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    وصلت ولايوجد اي مشاكل وتحت التجربه لم اجربها بعد

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Czas dostawy spotkał duże, szybkie mniej niż tydzień, dobrze utrzymane opakowanie z podwójnym pudełkiem. Pełny produkt wszystkich jego akcesoriów zgodnie z opisem... Dodam kolejny komentarz po wykonaniu tego zadania.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Produkt dotarł, żadnych problemów i braków, dzięki Bangwood, a jutro będzie wypróbowany. Wszelkie pytania są obecne: 00966566462883

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    /Witaj, jak się masz - Cieszę się, że mogę uzyskać produkt bardzo szybko. Produkt jest pełen wszystkich dodatków. - To pomoże mi w mojej pracy. Dzięki, ale nie mogę się doczekać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Bardzo wszechstronna maszyna do zredukowanych wymiarów, testowałem ją tylko w lutowaniu elektrodą i topi elektrod o mocy 2,5 ha 50A, co daje przyjemność. Jeśli szukasz maszyny w całości w 1 polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Otrzymane w umówionym terminie, ale drzwi elektrody są złamane na pół. Szkoda, że pozostaje tylko spróbować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$359.99
    • US$49.99
    • US$318.77
    • US$59.99
    • US$65.82
    • US$159.99
    • US$855.86
    • US$170.07
    • US$33.99
    • US$859.99
    • US$32.99
    • US$11.54
    • US$235.99
    • US$62.99
    • US$699.99
    • US$55.99
    • US$247.16
    • US$39.99