Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(203)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(203)
    • 5 Star(194)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/12/2020

    Dobry zegarek, był tylko jeden problem w paczkach, ponieważ Bangood najwyraźniej pomylił mój adres, ale poszedłem do działu paczek i bez problemu mi go dali

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Ładne rzeczy. Paczka zbyt szkicowa, nieostrożna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Piękne i szczerze formalne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Wyśmienity produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    O relógio chegou em ótimo estado e é lindo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2019

    Sehr schöne flache Uhr mit guter Verarbeitungsqualität. Das Band macht den Eindruck als sei es lackiert, trotzdem sind bis jetzt bei täglichem Tragen noch keinerlei Abriebspuren zu erkennen. Man sieht ihr den günstigen Preis nicht an. Die Ganggenauigkeit ist für diese Preisklasse hervorragend (4 s in 2 Wochen) Volle Kaufempfehlung!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2019

    Sleek and Stylish watch which was attracted by others too when we wear. Everyone in my team was asking about it such a beautiful one. The design and quality is awesome! It was a good deal! packing can be much better, atleast a case inclusive of the pack can steal the show! over-all a satisfactory purchase

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2019

    Loved this watch. Light in weight. Good strap and rigid finish. The needles don't light up in night which could've made this watch a perfect buy. Overall satisfied

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2019

    Sleek, gun metal gray watch. Cyan accents are very stylish. Was unsure of thickness when I purchased, so I’ve provided a picture for future buyers. Would buy again.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 282
    • Ft3 321
    • Ft9 831
    • Ft12 850
    • Ft9 153
    • Ft11 792
    • Ft4 984
    • Ft12 019
    • Ft11 437
    • Ft4 651
    • Ft4 575
    • Ft5 788
    • Ft3 451
    • Ft8 714
    • Ft19 110
    • Ft4 096
    • Ft4 056
    • Ft2 989