Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/07/2021

    Kupiłem oba zestawy 2.4 i 5.8. Plastik jest drukowany, ale wydaje się gruby i wytrzymały. Podoba mi się ta konstrukcja. Staram się je dobrze sprawdzić, więc nie mogę podać liczb, jak dobrze działają. Jako, że sygnał jest bardziej kierunkowy, musisz zawsze wskazywać na drona. Jeśli masz zamiar latać nad głową na wysokości, a następnie przed siebie na odległość musisz przesunąć kontroler, aby utrzymać silniejszy sygnał. Sygnał wideo i sterowanie na odległość może się różnić od dobrego do złego, jeśli stracisz ślad drona i skierujesz kontrolera w złym kierunku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Bardzo ładne opakowanie, dziękuję. Nakładano 17TL podatku. Wprowadziłem niepoprawnie pierwsze zamówienie było szybko pomocne i anulowane. Zamówiłam jeszcze raz i przyszło bez problemu. 5.8ghz nadaje się do użytku wewnątrz miasta. Do użytku poza miastem wybierz 2.4ghz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Nie, nie, nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Doskonały produkt. Dziękuję Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Doskonały produkt, dziękuję Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Znakomita antena działa bardzo dobrze, sygnał jest bardziej stabilny i z MAVIC mini w mieście z częstotliwością sygnału w instrukcji 2.4 GHZ na ogłoszeniu pasma Era Green wtedy W locie zanurzono się i Riuscito ma dotrzeć do 1500 metrów, Zakupiłem 2 so Ho 2 antene 2.4GHZ i 2 anteny 5,8GHZ jak na zdjęciu, jeżeli nie z 1 zakupem mają 1 antenę 2.4GHZ i 1 5.8GHZ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Przybyło dziś rano, bardzo dobry materiał i spróbuję ich w sobotę, ale czytanie recenzji jestem przekonany, że jest świetny produkt komplementy za szybkość!'

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Doskonała jakość w stosunku do ceny, otrzymane 12 dni przed planowaną datą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Podwójny zasięg w trybie 2,4 Ghz CE do Mavic Mini, dostarczony w ciągu 15 dni przez kuriera w Republice Południowej Afryki. Dziękuję BG!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    okk

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 913
    • Ft1 988
    • Ft5 971
    • Ft6 967
    • Ft25 888
    • Ft1 988
    • Ft6 635
    • Ft8 295
    • Ft3 648
    • Ft16 749