Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(94)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(94)
    • 5 Star(88)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2021

    Używam tymczasowo na mojej płycie głównej, gniazdo FM2. Kiedy dotrę, użyję gniazdka LGA 2011. Uważaj podczas instalacji, to dało mi przyczepność w sercu strachu przed zniszczeniem produktu lub płyty głównej podczas włączania chłodziarki. Nie byłem opodatkowany.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2020

    Otrzymałem produkt bardzo szybko, jest doskonałej jakości, spełnił moje oczekiwania bardzo dobrze. Moja szafka jest mała, idealnie pasuje, zmniejszyła temperaturę procesora od 20 do 25%. ( Zdjęcie temperatury wykonanej w nieklimatyzowanym środowisku w środku lata Brazylia ) Dokładnie w momencie umieszczenia tego komentarza w środku dnia. Na zdjęciu jest to szybkość fanów. Super polecam. Otrzymałem produkt bardzo szybko, jest doskonałej jakości, spełnił moje oczekiwania bardzo dobrze. Moja sprawa jest mała i może być w porządku, powoduje obniżenie temperatury procesu od 20 do 25% około (Zdjęcie temperatury w środowisku bez klimatyzacji w lecie, lato Brazylia) Dokładnie w momencie umieszczenia tego komentarza w środku dnia. Na zdjęciu jest prędkość wentylatora. Bardzo polecam.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2019

    Recomendo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    W każdym razie produkt dotarł na czas bez opłat, a teraz otworzę pakiet post zdjęcia tylko nie będę w stanie pokazać w operacji i części maszyny nadal przybywa i przybył dobrze wyważony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2020

    Za: Produkt otrzymany w idealnym stanie. Dobry projekt Rurki miedziane dobra jakość/cena fani Przeciw: Wysłali paczkę do następnego kraju w moim regionie i zajęło to prawie 40 dni. Pakiet bez opakowania lub dodatkowej ochrony.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Wielka rekomendacja korzyści kosztowej kanału fafa PC, produkt przybył w 15 dni w domu (Barueri - SP) polegająca na niedopatrzeniu i w ogóle (nie opodatkowane kk chwały). Czekam na mój zestaw Xeon, aby przyjechać, Jak najszybciej edytować tutaj i podzielić się doświadczeniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Doskonała obsługa była szybka dostawa Is dalsze do 17ścież było warto czekać...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Ładna skrzynia, wszystko przyszło. Wszystko czego potrzebuję, to mój drugi kawałek, żeby móc przetestować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Wszystko wydaje się ok. Nie miałem jeszcze okazji sprawdzić, ale jak już ją dostanę, polecam tutaj

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Bardzo dobrze, przybyłem przed czasem. I działa idealnie. Polecam produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$4.99
    • US$12.99
    • US$13.99
    • US$4.99
    • US$4.99
    • US$4.99
    • US$6.99
    • US$14.29
    • US$30.79
    • US$8.99
    • US$6.99
    • US$25.99
    • US$10.34
    • US$23.99
    • US$14.29
    • US$10.99
    • US$6.99
    • US$15.99