Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(88)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(88)
    • 5 Star(83)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2021

    Używam tymczasowo na mojej płycie głównej, gniazdo FM2. Kiedy dotrę, użyję gniazdka LGA 2011. Uważaj podczas instalacji, to dało mi przyczepność w sercu strachu przed zniszczeniem produktu lub płyty głównej podczas włączania chłodziarki. Nie byłem opodatkowany.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Wielka rekomendacja korzyści kosztowej kanału fafa PC, produkt przybył w 15 dni w domu (Barueri - SP) polegająca na niedopatrzeniu i w ogóle (nie opodatkowane kk chwały). Czekam na mój zestaw Xeon, aby przyjechać, Jak najszybciej edytować tutaj i podzielić się doświadczeniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    W każdym razie produkt dotarł na czas bez opłat, a teraz otworzę pakiet post zdjęcia tylko nie będę w stanie pokazać w operacji i części maszyny nadal przybywa i przybył dobrze wyważony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    produto bom, conforme descrição, chegou rápido ao Brasil, más os correios são uma merda, mesmo assim chegou em 22 dias. Estou bem satisfeita com o produto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Mam iść dać 5 gwiazdek pq przyszedł doskonały, jednak jestem bardzo zdenerwowany z opóźnieniem, które było zbyt wiele, tylko wysłać zamówienie, ale TD prawo, obg

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    OK! Produkt przybył bardzo szybko dobrze zapakowany najwyraźniej świetnie, ale mam nadzieję, że inne elementy testować je razem, w końcowej notatce 10 do sprzedającego zrobi nowe zakupy i Wskazówka dla każdego ( EXELENT KUP ) Obs: Chciałbym zamieścić, ale zdjęcia nie dostanę ze względu na rozmiar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Ładna skrzynia, wszystko przyszło. Wszystko czego potrzebuję, to mój drugi kawałek, żeby móc przetestować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Bardzo dobrze. Dostarczone w ciągu 12 dni. Cpu pełne obciążenie temp. 60 stopni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Doskonała obsługa była szybka dostawa Is dalsze do 17ścież było warto czekać...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Wszystko wydaje się ok. Nie miałem jeszcze okazji sprawdzić, ale jak już ją dostanę, polecam tutaj

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 307
    • Ft5 148
    • Ft35 898
    • Ft5 349
    • Ft5 094
    • Ft7 961
    • Ft5 412
    • Ft4 138
    • Ft14 456
    • Ft20 066
    • Ft13 743
    • Ft8 279
    • Ft1 494
    • Ft5 731
    • Ft24 207
    • Ft12 507
    • Ft3 692
    • Ft6 986